Alpha Industries MA-1 TT 03 Black S

På lager 4260354350510

Beskrivelse

Trendy bomberjakke. - Stiv, vævet kvalitet- Ribbet kant på udskæringen, ved sømmen og på ærmeafslutningerne- To forlommer med trykknapper- Lynlåslomme på det ene ærme- Lynlås ved fronten- Foret- Længde fra skulderen bagpå: 60 cm i størrelse SModellen bærer størrelse S og er 168 cm høj.
Tilbud Spar 190.- DKK
1269.- DKK 1079.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: PayPal
Levering: Postnord

Anmeldelser

Læs mere
Vi
Vivi
Kæmpe udvalg, passende fragtgebyr, især når man tænker på et det er en svensk side, og hurtig levering. Eneste minus, billede vs. virkelighed, men det ved man jo..
An
Anne Lauritsen
Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice som hos Bubbleroom!
Det er SÅ nemt at komme igennem til dem via telefon (1½ minut ventetid) og de er generelt søde og veloplyste -Og ikke mindst hjælpsomme.
Jeg var først lidt betænkelig ved at bestille tøj fra Norge og tænkte at leveringstiden nok ville være lang, men jeg blev glædeligt overrasket. 5 dage efter bestilling (bestilte en lørdag aften) fik jeg mine vare i hånden.

Tøjet er billigt, men stadig af god kvalitet.
Jeg bruger google chrome-browser der automatisk oversætter alt på deres hjemmeside til dansk, så ingen sprog-problemer her :D

Kan kun varmt anbefale hjemmesiden.
Te
Tessa
Jeg er meget tilfreds med Bubbleroom. Jeg bestilte for første gang varer på deres side her for nylig og sidder nu med dem her en lille uge efter, det er hurtigt og billigt og nemt, og der var ingen problemer :)
Jj
Jj
Jeg har kun rigtig god erfaring med bubbleroom!

Har købt flere kjoler og toppe og alle passer perfekt!

Desuden super hurtig forsendelse!
Vi
Vida
Bubbleroom har været så frække at trække pengene op til en hel uge før de sendte varerne til mig. Såvidt jeg ved må man slet ikke gøre det. Jeg nægtede at modtage varen, så må de lære det til en anden gang, selvom det ikke bliver mig, der handler der igen.
Ma
Malene Andersen
Jeg er fuldt ud tilfreds med mine køb hos bubbleroom.dk. Jeg fik mine varer før de 7 dage. Jeg handler gerne der igen.
An
Anders Noes Rosendal
Jeg har flere gange købt af bubbleroom.dk og har hver gang skulle returnere en varer, fordi det selvfølgelig er svært at købe tøj online. Hver gang er jeg blevet nødt til at rykke bobbleroom for at få mine penge udbetalt, og hver gang er jeg kommet til at betale returfragten, hvilket på ingen måde er rimeligt eller god service.. så derfor fraråder jeg andre at bruge dem.. da jeg selv ikke på nogen måde gør det igen
Li
Linda Nylund
Bubbleroom har ett mycket stort utbud av både söta & sexiga kläder. Trotts att det inte finns lika mycket varor för storlek L & uppåt så gör det stora utbudet att det finns något för alla. I min erfarenhet så leverar de oxå sina varor ganska fort. Har alltid varit nöjd med de varo, deras kvalitet & pris, som jag fått.
Ca
Camilla
Jeg bestilte sent søndag aften omkring kl.23.00 og allerede onsdag morgen lå min kjole jeg havde bestilit i postkassen. Der stod ellers at leveringen var 7-10 dage.

Meget tilfreds og handler der gerne igen
Mi
Michellekyhl
Er lidt træt af at man ikke kan bruge dankort derinde, medmindre det er VISA dankort :( !
Havde lige fundet en masse varer som jeg ville købe, men måtte droppe det igen.
Ch
Charlotte
Jeg er fuldt ud tilfreds med købsoplevelsen hos Bubbleroom - jeg vil bestemt handle der igen! :)
Ja
Jane
Jeg var først lidt betænkelig, men oplevede okay hurtig levering (5 hverdage), meget billigt tøj og et stort udvalg - men jeg har kun handlet der en gang (indtil videre :) ).
Man skal dog være opmærksom på, at hjemmesiden er svensk (så det sendes også fra Sverige), så hvis man ikke har handlet på udenlandske hjemmesider før, så skal man oprette en kode til sit visa og verificere det.
Fragt koster 39 kr.

Opdatering (januar 2014) - i forbindelse med januarudsalget valgte jeg at prøve lykken med Bubbleroom igen.. på trods af, at det vist er gået noget ned af bakke siden jeg skrev ovenstående i 2011. Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse, men fik fat i kundeservice uden problemer og modtog pakken til tiden. Så overordnet set havde jeg ikke de store problemer, hvorfor mit råd vil være (baseret på andres anmeldelser og egen oplevelse), at man godt kan handle der, hvis man ikke skal returnere varen og ikke køber på efterkrav/faktura, men betaler direkte ved køb.