Arauto RAP sneakers, sort

På lager
989.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Arautorap sneakers med 2 velcroremme, så den kan reguleres godt til foden. Skoen er i sort skind. Den har en god fast hælkappe som går langt på indersiden af foden og støtter godt, let løft til svangen og lidt højde på skaftet så anklen også støttes. Den
Shop: Godesko
Mærke: Arauto Rap
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Ja
Jane Steg
jeg bestilte et par støvler, men str. var udsolgt, jeg havde købt dem godt store, så da jeg snakkede med butikken om hvorvidt vi skulle lave odren om, fik jeg målt min datters fødder, og en str. mindre kunne godt gå, men nej, støvle skaftet var så stramt at min datters fod ikke engang kan komme ned i støvlen, og hvis jeg endelig får dem bakset på er de et meget tight fit (og der er ikke 1,5 cm til vokse i som jeg fik fortalt)
Hellere lade handlen gå tilbage, end at få noget man ikke kan bruge ..
Ct
Ctm
Hos netsko får man service, vi bestilte vinterstøvler til vores søn en søndag aften, samme aften fik vi
en mail om at vi kunne afhente dem i deres butik, tirsdag når de åbnede, man kunne også bare få dem tilsendt hvis det er det man ønsker.
Deres udvalg er stort og det er nogen lækkere sko, støvler osv de har.
Ta
Tanja Frydenlund Jaedeke
Bestilte et par vinterstøvler til datteren hos netsko.dk Det var nemt og overskueligt. Modtog støvlerne meget hurtigt (bestilte dem sent aften og modtog dem halvanden døgn senere). Så helt igennem super handel
Ha
Hanne Jensen
jeg købte vinterstøvler til min lille datter - det er ingen problem at bestille sko online når ordren automatisk beder om målene på foden. Da skoene kom (næste arbejdsdag) var der en lille notits med om den indre længde på skoene og om hvad jeg skulle gøre hvis den var lidt for stor til vinter. Perfekt sted at handle online!
Sr
Sr
4 par kawasaki sko
Hk
Hk
Super tilfreds kunde. Har anvendt Netsko flere gange og har fået brugbar personlig vejledning, den ene gang, jeg havde brug for lidt ekstra hjælp:-)
Mb
Mbf
5 stjerne til Netsko.dk. Onlinebutikken har et godt udvalg - de fører blandt meget få forhandlere sko af mærket Babybotte. Har brugt netsko.dk flere gange og har altid været tilfreds. Man kan ikke indgive en ordre uden at skrive fodens længde og det gjorde faktisk, at jeg den ene gang blev kontaktet, da netsko.dk ville anbefale skoen i en større størrelse end jeg havde bestilt. Vi modtod skoene 2 dage senere og det var helt korrekt, at den større størrelse. Kan varmt anbefales
Gi
Gitte Thonesen Geil
har ikke oplevet noget negativt, dog har vi været lidt uenige om skostørelser.
Ku
Kunde
Jeg købte et par skønne sommerstøvler hos netsko.dk og blev meget begejstret over den hurtige levering. Hurra for det!
Cc
Cc
Købte de sødeste sko fra Naturino og vores pige ville straks have dem på. Kender godt mærket i forvejen, så måtte bare have dette par, da tilbudet var for godt til at være sandt. Skoene kom dagen efter jeg bestilte, så det er bestemt ikke sidste gange jeg handler her :o)
An
Anne Louise Krejberg Øllgaard
Jeg manglede det der e-handelsmærke der hvor jeg skulle betale. Jeg kunne ikke finde det noget sted...er de slet ikke blevet godkendt til det? Jeg valgte dog at stole på dem alligevel, og handlen er forløbet uden problemer:)
Ch
Ch
Fedt at der er nogen der forhandler de skønne babybotte sko- jeg er en fast aftager =)
Tak for god service!

Alle produkter fra Godesko