ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX LC OC - 12GB GDDR6X RAM - Grafikkort
(4711081220824)

16 390,00 DKK
Grafikkort, NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Overclocked (Core clock 1370 MHz / Boost clock 1860 MHz), 10240 CUDA kerner, 12 GB GDDR6X (Memory clock 19 GHz) - 384-bit, PCI Express 4.0 x16, 2 x HDMI 2.1 / 3 x DisplayPort 1.4 tilslutninger, understøtter NVIDIA G-
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Proshop
Mærke: ASUS
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Klarna Mastercard MobilePay PayPal Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Anmeldelser
Baseret på 30.240 anmeldelser
Jm
Jm
Lige som e-handel skal være. Nemt og lige til.
Ha
Hanne
Nixon Coolpix S9100 - produktet lever helt op til forventningerne
Mi
Michael
Alt forløb som det skulle :)
Vi
Vigand Deleuran-Skjold
mus og tastatur til pc af mærket logitec
Fr
Frederic Pedersen
Bestile en 24" gamingskærm hos dem (Der forresten var 500kr billigere end den daværende 19", inklusiv fragt) en mandag middag. Den ankom dagen efter da jeg var kommet hjem fra arbejde - vidste ikke engang at nogen kunne gøre det så hurtigt!
A
A Johansen
Har fået leveret et helt andet batteri end det, som klart fremgår af varebetegnelsen ved bestilling, ordre, faktura og følgeseddel. Batteriproducenten har bekræftet, at det leverede batteris produktnummer ikke er i overensstemmelse med Proshops varebetegnelse. Proshop nægter at forholde sig til problemstillingen, og hævder, at der er tale om fortrydelse fra min side og vil ikke betale for returfragten.
---
Ny udvikling: Efter e-handelsfondens mellemkomst har Proshop efterfølgende refunderet returfragt - jeg har derefter givet en stjerne mere.
Tak til e-handelsfonden!
Ja
Jan B. Olsen
Har handlet ved Proshop siden de bare var en butik i Århus, og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse – har vel sammenlagt købt dele til tre komplette computer og to bærbar igennem tiderne.

Har også haft en computerskærm fra dem, der gik i stykker; der rådede de mig direkte kontakt til producenten, hvilket sparede mig for porto og tid i den sidste ende.

Selv om jeg ikke køber så meget til computeren mere, så vil jeg til en hver tid, købe alle mine betydningsfulde varer (f.eks. ny bærbar) ved Proshop, selv om de generelt aldrig er de billigste.
An
Ann
Jeg har kun haft gode oplevelser med proshop. Det skal dog siges, at det er et stykke tid siden jeg sidst har handlet hos dem.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.