Ball Single Bordlampe Mat Sort - Frandsen

På lager 5702410453593
956.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa

Anmeldelser

Læs mere
Ha
Hans Jørgen
God service, god pris, god levering
Ca
Carina Munck Olsén
Jeg fandt den vare, jeg skulle bruge, billigst hos Luxlight. Faktisk skrev jeg til et andet firma, der reklamerede med prisgaranti, og spurgte, om de ville matche, men da de ikke svarede tilbage, tog jeg chancen trods manglende e-handelsmærke m.m. hos Luxlight.

Varen blev leveret som aftalt (ca. 5 dages leveringstid), og varen var præcist som forventet og ikke det mindste mærket af fragten.

Det eneste, jeg har at udsætte, er fragten, som kun kan foretages med GLS og koster 60 kr. Det er væsentligt dyrere end andre steder. De leverer kun i dagtimerne, og jeg var derfor nødt til at ringe til dem og bede om en ny levering på min arbejdsadresse. Helt unødvendigt - men det fungerede.

Ville klart handle der igen (og håber, de har fundet bedre leveringsløsninger til næste gang)
Li
Line Nielsen
Go service, hurtig levering, alt i alt en go oplevelse
Ci
Cibuz
Nem og lige til og kom efter få dage skønt
Ki
Kirsten Mackenzie
Luxlight lever helt op til mine forventninger.

Købt vare leveret intakt til tiden det aftalte sted.
Ch
Christina
Fin lampeskærm, og fin levering.
Pr
Preben Hansen
Jeg var oprindeligt lidt betænkelig ved at købe dyre designerlamper fra en webshop. Men jeg må nok sige, at det er en yderst professionel og kundeorienteret virksomhed. Selve bestillingen og forsendelse af 2 stk lamper forløb helt uden problemer. Da jeg løb ind i problemer med uoverenstemmelser mellem fabrikantens samlingsvejledning og lampeophængets aktuelle udformning var Luxlght.dk yderst hjælpsom og imødekommende. Allerede næste morgen ringede Luxlight tilbage og forklarede at de havde talt med fabrikanten, og kastede lys over problemet. Imidlertid var vi dagen før kommet til at beskadige en del på den ene lampe, da vi pakkede lamperne sammen. Igen var Luxlight yderst hjælpsom med hurtig at fremskaffe delen. Vi vil meget varmt anbefale at købe designerlamper hos dem. Vi køber snart den næste hos dem !
Preben Hansen
Pi
Pia Borg
Fantastisk service. Hurtig levering og perfekt indpakket 😊
Ja
Jazkat
Hurtig og gnidningsfri levering. Ikke den store konkurrence på PH-lamper. 20% rabat kunne jeg have fået mange steder via indkøbsfoeninger, så det hjalp på købs-beslutningen, at der også fulgte dæmpbare LED-pærer med til lamperne.
Su
Susanne Knudsen
Super service og hurtig levering. Kan kun give Luxlight de bedste anbefalinger og vil altid anbefale dem til andre. Vil helt sikkert handle hos dem igen 👍🏻😃
Ol
Ole Christensen
Hurtig levering af det bestilte - ingen problemer
Be
Benny Madsen
Hurtig ekspedition og lave priser.

Alle produkter fra LuxLight