Basic Apparel Jakke, Dagmar Short, Roasted Pecan - Størrelse - S

På lager 2999000871407

Beskrivelse

Flot kort vatteret jakke fra Basic Apparel i smuk varm farve.Dagmar Short Jacket er er vatteret med genbrugspolyester og desuden både vindtæt og vandafvisende. Jakken har en aftagelig hætte, solid lynlåslukning, lommer i siden samt ribkanter gemt inden i
Tilbud Spar 597.50 DKK
1195.- DKK 597.50 DKK
Fri fragt ved køb fra 495,-
Kundeklub 10% rabat
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Levering: Postnord

Anmeldelser

Læs mere
Ku
Kunde
Rask levering, fint innpakket og super fint !
Li
Lise
Alt fungerede fint.
Li
Line
Nemt forløb på hjemmesiden og hurtig levering.
Ka
Katrine Keller Sørensen
Lynhurtig ekspedition vedlagt venlig hilsen
Søren Smed Østergaard
Jeg kan varmt anbefale at handle i Superlove, enten på nettet eller i deres butik i Nørregade. Ejeren er rigtig flink og hvis en vare ikke virker (som det var tilfældet for mig), så er der ingen bøvl med at få varen byttet eller få fejlen udbedret. Derudover har de så mange lækre ting - jeg tror ejeren selv laver en masse af de kreative ting der sælges.
Ci
Cille
Bestilte mine vare den ene dag kl. 14, næste dag kl. 11 fik jeg en besked om at varen lå klar til afhentning på mit posthus.
Be
Bettina
Alt perfekt :o)
An
Anne
Jeg skulle købe et gavekort til en veninde. Det var let at finde "køb gavekort" på hjemmesiden, og jeg havde det i min postkasse halvandet døgn efter jeg havde bestilt. Der var ingen omkostninger til fragt og det var et rigtig pænt kort.
Be
Bente Nielsen
Hurtig levering, fine vare og ingen problemer ved returnering. Der vil jeg gerne handle igen. :):):)
Ku
Kunde
Bestilte varen den ene dag havde varen leveret på adressen dagen efter. Fin beskrivelse af størrelse på varen.
Ju
Julia
Jeg har bestilt noget tøj hos superlove og fik dem leveret allerede dagen efter. Rigtig fed oplevelse! Kan helt sikkert anbefales.
Ku
Kunde
Jeg havde bestilt en kjole i et bestemt mønster, men modtog i stedet for en top, godt nok i det rigtige mønster. Det var træls at skulle bruge tid på at sende den retur.