Blend - herre vinterjakke - Blå - Str. 2XL

På lager
Tilbud Spar 299,95 DKK
499,95 DKK 200,00 DKK

Produktbeskrivelse

Outerwear
  • 365 dages returret
  • 30 dages prisgaranti
  • Fri fragt over 399,-
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Dansk Outlet
Mærke: Blend
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort JCB Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Maj-Britt
Kan kun anbefale dette firma. Jeg bestilte først én flyverdragt om aftenen. Allerede næste formiddag ringede de og sagde de desværre ikke havde lige den farve. Men de havde en anden farve som de ville sende - den kom dagen efter! Den viste sig så at være for stor men jeg valgte at gemme den til næste år og bestilte så en anden super billig flyverdragt sammen med en super billig jakke og nogle små ting.
Da de ikke kom lige så hurtigt, ringede jeg efter nogle dage. Det viste sig der var sket en fejl så man havde overset min ordre - og imellem tiden var flyverdragten i den størrelse blevet udsolgt. Men de ville undersøge hvad de kunne gøre og ringede tilbage senere på dagen. De havde skaffet en anden i samme størrelse og til samme pris men en anden farve - om jeg ville have den. Meget gerne - og dagen efter kom varerne.
Super venlige betjening.
og så er de oveni købet super billige. Den først flyverdragt var sat ned fra 600 til 300 kr. Den anden fra 400 til 175 kr. Og jakken fra 600 til 175. Så det kan helt klart betale sig at lede her især efter tøj til unger der vokser med lynets hast. Man bliver ikke flået som andre steder.
Jesper Mikkelsen
Jeg har købt et sæt termotøj hos DanskOutlet.dk. Priserne var dejligt lave, så det var svært ikke at blive fristet til at købe mere til ens store datter.

Med så lave priser forventer jeg ikke meget, men kundeservice var søde (og hurtige) til at hjælpe med spørgsmål og leveringen var hurtig.

Så jeg kan kun anbefale andre at handle her. Jeg gør det i hvert tilfælde gerne igen, når en af pigerne mangler tøj igen.
Jakob
Fin service, hurtig ekspedition og holder hvad de reklamere med.
Jesper Fredholm Jørgensen
Har handlet både på webshoppen og i butikken i Ikast flere gange nu uden problemer, og får virkeligt meget tøj for pengene til både drengene og mig selv :)
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.