Breville Prima Latte II Kaffemaskine rød

På lager 5011773064057
2 201,- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Tag dine barista evner til et højere niveau med Brevilles Prima Latte II kaffemaskine, der er en opdateret model, som desuden er mere lydsvag end dens forgænger. Den automatiske kaffemaskine er udstyret med et smart 'One-Touch' kontrolpanel, der lader dig vælge mellem en enkelt espresso, dobbelt espresso, latte eller cappuccino. Uanset hvilken type kaffe, du vælger at brygge, er du garanteret en fyldig og velsmagende oplevelse, og endvidere er du sikret en smagsoplevelse, der stemmer overens med dine præferencer, eftersom du selv vælger, hvilken type mælk du ønsker at skumme.  Du aktiverer maskinens rengøringssystem med et enkelt tryk, og dermed er du også sikret en nem rengøring af maskinen, hvilket er endnu et kæmpe plus. Vælg desuden mellem forskellige farver, og gå med den model, der passer bedst ind i dit køkken. Uanset hvilken model, du vælger, er du sikret et moderne udseende, der pynter i køkkenet.  Tilbage er der blot at ønske god fornøjelse med din nye kaffemaskine, der gør dig til barista i eget hjem!
Shop: KitchenOne
Mærke: Breville
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Diners Club JCB Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: GLS
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Ch
Chris
Update: De vendte hurtigt tilbage, og rettede op på fejlen, og overførte købesummen øjeblikkeligt. Så efter en dårlig start blev problemet løst.

Ville returnere et dyrt japansk knivsæt - Miyabi - da det knapt nok kunne skære igennem en tomat. Jeg havde udelukkende brugt en af knivene til at skære halvt igennem en frisk tomat før jeg fandt ud af at det gad jeg ikke beholde. Pakkede det øjeblikkeligt sammen, og det er umuligt at se nogen som helst brugsspor (det skulle, der jo helst heller ikke være efter at skære i en tomat). De meddeler mig så, at de kun kan give brugt pris. "Hvad er det så?"
" Det ved vi ikke før vi har set sættet."
"Men jeg siger jo, at det har nul spor af brug"
"Ja, men det er jo stadig brugt"
"Giver i mig en besked hvad jeg får retur, og jeg kan vælge"
"Nej"
"Så I kan vælge at give 25 kr, for et sæt der koster 2599"
"Ja, i princippet"
"Ok, så vil jeg gerne klage over det"
"Du kan jo heller ikke klage over hvis du køber en Seat (eller Skoda" og den ikke kører hurtigt nok"
( Miyabi er vidst mere i Ferrari-klassen)
"Farvel".
Ki
Kirsten Hansen
Har nu i snart 2 mdr. ventet på en refundering af en reklamation og hver gang man kontakter dem for man at vide at pengene skam er overført, men jeg har ikke set skyggen af dem, så sidste gang jeg handler der
Na
Nanna
Super god kundeservice og behandling
He
Henriette
Virkeligt godt produkt og effektiv og hurtig levering
Ce
Cecilie Schmidt Eriksen
Min Kitchenaid maskines glasskål smadrede ved tilførelse af lidt mel.
Da KitchenOne ikke mener at produktet må kører på level mere end 1 når der er tilført mel, vil de ikke erstatte produktet, da de mener jeg helt sikkert er kørt hurtigere på dette.

Men at hele glasskålen revner på level 5 er jo en fejl i produktet. Her tales ikke om en fli, men skålen sprækket midt igennem.
Det er dårlig service og synes det er endnu dårligere at vi ikke kan finde en løsning sammen, men i aflægger alt ansvaret og fortæller jeg bare må købe en ny glasskål.

Ved ikke om jeg har lyst til at købe en glasskål efter min finger er blevet syet 3 sting pågrund af denne flækker direkte ind i min hånd.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.