BUBBLEROOM Sandy Highwaist Superstretch Light denim 54

(7333340052525)
På lager
Tilbud Spar 32,00 DKK
319,00 DKK 287,00 DKK

Produktbeskrivelse

Jeans fra BUBBLEROOM med superstræk. - Vævet, blødt materiale- Stram pasform med afkortede bukseben- 5-lomme bukser- Længde ved indersiden af benene: 69 cm i størrelse 36- Produktets farve kan plette. Vær forsigtig ved kontakt med lyse materialer i andet tøj, møbler og udstyr
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Bubbleroom
Mærke: BUBBLEROOM
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: PayPal
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Vivi
Kæmpe udvalg, passende fragtgebyr, især når man tænker på et det er en svensk side, og hurtig levering. Eneste minus, billede vs. virkelighed, men det ved man jo..
Jj
Jeg har kun rigtig god erfaring med bubbleroom!

Har købt flere kjoler og toppe og alle passer perfekt!

Desuden super hurtig forsendelse!
Anders Noes Rosendal
Jeg har flere gange købt af bubbleroom.dk og har hver gang skulle returnere en varer, fordi det selvfølgelig er svært at købe tøj online. Hver gang er jeg blevet nødt til at rykke bobbleroom for at få mine penge udbetalt, og hver gang er jeg kommet til at betale returfragten, hvilket på ingen måde er rimeligt eller god service.. så derfor fraråder jeg andre at bruge dem.. da jeg selv ikke på nogen måde gør det igen
Tessa
Jeg er meget tilfreds med Bubbleroom. Jeg bestilte for første gang varer på deres side her for nylig og sidder nu med dem her en lille uge efter, det er hurtigt og billigt og nemt, og der var ingen problemer :)
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.