Cura Classic Tyngdedyne Cura

På lager
1295.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Cura - Cura Classic Tyngdedyne Cura - 135x200
Shop: Sengekompagniet
Mærke: Cura
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: 1-4 hverdage
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Pe
Per Hasen
Bestilte noget til min vandseng, og kort efter modtog jeg varen. Billigt, og fragten var "gratis" Langt billigere end andre steder.. Der vil jeg gerne opfordre andre til at handle.. :-)
VH per.
Pe
Pernulle77
Er så glad for den betjening jeg fik i Herlev, købte et spejl derude, som jeg selv havde problemer med at fragte hjem, da min bil ikke helt var stor nok, så de kørte spejlet til min hoveddør :) så god betjening og service har jeg ikke oplevet nogen steder før :)
Bj
Bjarke
Vi købte en seng som vi fik af vide at der var 4 ugers levering på (levering den 16. januar). Da det så bliver den 17. januar vælger jeg at kontakte butikken som fortæller at der kommer lidt længere leveringstid. Den 29. januar får vi så sengen - men da vi skal samle sengen, finder jeg ud af, at de ikke har leveret lagnerne, en lille smule irriterende når man nu har betalt for levering og skal hen og hente lagnerne i butikken.

Derudover synes jeg det er underligt, at der ikke er nogen samlingsmanual med til sengen. Den koster trods alt over 30.000 kroner og man vil helst ikke lave fejl når den skal samles.

Sælgeren i butikken var super behagelige og gav sig god tid. Men efter købet, er jeg noget skuffet.
Pr
Preben Thielsen
Bedste pris,nem og hurtig levering,god og venlig service,når vi skal have nye senge er vi ikke i tvivl om hvor de skal købes
Be
Benthe Rasmussen
Rigtig god service og hjælp til mine spørgsmål.
Levering fra den ene dag til den anden.
Tak til Kristian og Flemming for fair behandling, det er ikke sidste gang at jeg har handlet med dem.
Mi
Mikkel
Bestilte en seng som blev leveret 2 dage senere. super service fra start til slut
Blev kontaktet af vognmanden 20 minutter inde levering.
dvs. minimum af ventetid.
Det er ikke sidste gang jeg benytter Sengekompagniet
Be
Bent Bertelsen
Fik en fantastisk service af Christian efter at jeg havde haft problemer med at bestille en pude i web butikkern.
Tak for hjælpen Christian !!!
Venlig Hilsen
Bent Bertelesen
Handelsselskabet H.J. A/S
Ma
Mads Porse
Jeg har i lang tid kæmpet med min topmadress, som stort set havde fået sit eget liv og ikke længere tog hensyn til mig og mine behov. Mine rodeo-kampe fik mig til at kontakte sengekompagniet.dk og to dage efter modtager jeg med to antiskrid-lagner som nu har tæmmet madrassen og jeg sover igen himmelsk. TAK.
Ch
Christian Obelitz
Jeg havde fået ondt i ryggen og gik til kiropraktor og så skulle jeg prøve at ligge på en anden seng så konen og jeg byttede med det resultat at hun nu fik ondt i ryggen, så det var min madras der var dårlig. Jeg kikkede på nettet og fant sengekompagniet i Herlev og tog derud, men snøft de kunne først levere inden for 14 dage. Jeg valgte en god madras og han ville få den hjem så hurtigt han kunne, og ville køre det som en hastesag, da jeg jo ikke kunne bruge den jeg havde. Vupti dagen efter ringede de fra Herlev Hovedgade og sagde at min madras var kommet. Det da super super service og hurtig levering. Jeg kommer helt sikkert igen når vi skal have en madras mere. Tusinde tak for god søvn.
Mi
Miguel Posada
På trods af at vi dukkede op utallige gange uden at købe noget og blev ved med at ændre mening, fik vi lige god service hver gang og gik til sidst derfra med den seng vi havde drømt om til en super pris!

Helt sikkert et sted jeg kan anbefale og med garanti et sted vi kommer til at handle i igen.
He
Henrik Wagner
Kom til tiden som aftalt . . .
Jo
John Pedersen
men lang leveringstid. . .

Alle produkter fra Sengekompagniet