Et liv med LEGO

På lager 9788740062779
349,95 DKK

Produktbeskrivelse

Nyt biografisk værk om en unik dansk slægts-, erhvervs- og kulturhistorie.

For første gang nogensinde udkommer en bog om LEGO Koncernens og slægten Kirk Kristiansens fascinerende historie gennem 100 år, som familien selv medvirker i.

Et liv med LEGO er skrevet af Jens Andersen, kendt for sine biografier om bl.a. Kim Larsen, Kronprins Frederik og Astrid Lindgren, og er en eventyrlig fortælling om verdens største legetøjsproducent. Den begynder i 1916, da Ole Kirk Christiansen slår sig ned som snedker i Billund på den jyske hede, og følger slægten og virksomheden i et til tider dramatisk forløb frem til i dag, hvor LEGO brandet er et af de mest elskede på kloden.

Jens Andersens bog er samtidig en kulturhistorie om skiftende generationers syn på børn og barndom og forskellige epokers opfattelse af legens betydning.

Værket er gennemillustreret og bygger på halvandet års studier i LEGO Koncernens historiske samling og arkiv i Billund. Som fortælling er den også blevet til på grundlag af månedlige møder og samtaler gennem halvandet år med Kjeld Kirk Kristiansen, der gennem hele bogen uddyber og kommenterer sit eget og sin slægts liv med LEGO.

Kjeld Kirk Kristiansen: ”For snart et par år siden havde jeg besøg af Jens Andersen, der havde en idé om at skrive en bog om det legende menneske i lyset af LEGO historien og med mig som en slags medfortæller. Den var jeg med på, og det er nu blevet til denne slægtsbog – ’Et liv med LEGO’. Jens har gransket i gamle arkiver, fundet historier og citater fra de tre generationer, og jeg har nydt de mange hyggelige timer vi har tilbragt sammen. Jens skriver på en helt særlig medrivende og levende måde, og jeg håber, at mange vil få en rigtig god læseoplevelse.”

Jens Andersen: ”Jeg er født i 1955, samme år Kjelds far lancerede sin geniale idé om et system af legetøj, der var grænseløst, både som legemateriale og som forretningsidé. LEGO er for mig et eventyr om to så væsensforskellige størrelser som ’erhvervsliv’ og ’legekultur’, det handler om en dansk ejerfamilie i fire generationer med passion for og ambition om at gøre noget særligt for børn i hele verden gennem leg. Det eventyr har jeg gerne villet fortælle med familiens egen stemme.”
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Saxo
Mærke: Jens Andersen
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Tilbud fra andre butikker
Butik Pris
Gucca 259,95 DKK Se i butik
Proshop 304,- DKK Se i butik
Plusbog 349,- DKK Se i butik

Anmeldelser

Læs mere
Ra
Rasmus Nielsen
Jeg har handlet masser af gange med Saxo, både studiebøger og "fritidslitteratur" og har aldrig oplevet problemer.

I denne uge løb jeg dog ind i mit første problem, da jeg modtog en bog, som var blevet beskadiget under forsendelsen. Her var der ingen problemer og jeg modtog et nyt eksemplar af bogen hurtigt efter min reklamation.
Ma
Maja
Leveringstiderne passer med det der angives ved bestilling! Bøgerne er pakket godt ind så de ikke tager skader!
Ma
Mark Vesterskov
Lad os tage den fra en ende af:

D. 24 bestiller jeg to bøger på Saxo.com, får ordrebekræftelse og alt er fine and dandy - levering: 1-3 hverdage.

D. 28 er der intet sket og jeg kontakter dem derfor: "Bøgerne er modtaget på vores lager her til morgen, så de bliver sendt i dag!" - super!

D. 31. tjekker jeg så ordrestatus og der er intet afsendt. Jeg kontakter dem derfor igen, og får at vide at de bliver sendt så hurtigt som muligt men de har lidt tralvt. Der vil højst gå et par dage.

Om morgenen 3. får jeg ENDELIG besked på at mine bøger er afsendt. Jubel og glæde her, og glæden vil ingen ende tage da posten faktisk kommer med bøgerne dagen efter... indtil jeg åbner pakken naturligvis.

Der ligger nemlig to bøger - men det er to ENS bøger. Kort tid efter jeg har åbnet pakken (og mens jeg hænger i telefonkø hos dem) modtager jeg en mail fra Saxo, om at der er sket en fejl på deres pakkeri, og min ordre er en af dem der er berørt. De har simpelthen fået pakket 2 ens bøger i 131 ordrer..

Jeg får fat i en sød pige inde hos Saxo, som sender mig en returlabel til den bog der er sendt forkert, så jeg får æren af at løbe på posthuset for at rette deres fejl. Jubiiyaiy. Samtidig foreslår hun at jeg annulerer den bog jeg ikke har modtaget da deres nye pakkeri (der er grunden til hele miseren) simpelthen sejler rundt, og hun derfor ikke med god samvittighed kan sige at jeg skal vente til jeg modtager bogen for der vil formentlig gå længe..meget længe. Jeg får derfor refunderet pengene (hvilket går dejlig stærkt, kudos for det!), og render istedet ned i byen og køber den manglende bog, hvilket jeg godt kan se jeg skulle have gjort i første omgang!

Den eneste grund til de ikke får én stjerne er fordi at pigebarnet jeg talte med var sød, og de var tilnærmelsesvis på forkant med problemet ved at sende en mail..
Li
Line
Bestilte en enkelt bog fra SAXO.com d. 18/8-09. Der stod ikke leveringstid på, men at den skulle trykkes fra forlaget først. Jeg venter og venter og d. 7/9-09 skrev jeg en mail og spurgte om de havde en ide om hvornår den evt. kunne komme og vupti et par timer efter fik jeg en sms med at bogen var på vej og i dag d. 8/9-09 kom bogen så.

Lidt lang ventetid, men så længe bogen kommer og det er den rigtige - så er det vel okay. Derfor 4 stjerner.

Dog vil jeg påpege (måske mest til PostDanmark) at det IKKE er okay at sætte pakken udenfor døren når man bor i en opgang hvor alle har adgang - specielt når det ikke er aftalt.
Cl
Claus K. Pedersen
Alt gik som det skulle.
Jørn Alfastsen
.Den 10/9 trækker saxo beløb fra min bank, samtidig med at de sender data til Post Danmark om at der vil ankomme vare.
Nu den 15/9 har Post Danmark stadig ikke modtaget varerne.

Det må være svindel at trække beløbet fra banken uden at aflevere varerne til Post Danmark
St
Steffan
Bestilte 2 bøger hvoraf den ene var udgået, skulle derfor kun betale for en, så under navnet: oles bøger og papir har de reseveret saldoen for de 2 bøger på min konto, mens de under navnet saxocom har trukket for den ene bog jeg modtog, og de har endnu ikke ophævet den reservation lavet under det andet navn, selvom jeg har haft telefonisk kontakt til dem, og fik at vide at de ville faxe banken omgående, banken har ikke modtaget faxen på nuværende tidspunkt, så jeg venter spændt på at se hva der sker..... Sidste gang jeg handler hos dem ihvertfald
Li
Line
Aldrig haft problemer med levering eller vare derikke var i orden og har ellers købt mange ganeg hsgode gamle saxo. Kan klart anbefales.
Ka
Kafl
Alt går efter bogen! Varen kommer til tiden og er forsvarligt leveret. Priserne er bestemt også blandt nogle af de bedre.
Ja
Jane
Har aldrig oplevet problemer med Saxo i forhold til levering eller andet. De holder, hvad de lover.
Pe
Peter Holst
Rigtig godt firma, kan varmt anbefales

Husk hvis du er studerende er der mulighed for at få studierabat, som jeg har udnyttet meget...!
Te
Terkel
Har handlet på Saxo.com 2 gange nu.. begge gange er varene kommet til den aftalte tid, så det kan jo ikke blive meget bedre. Dog ærger jeg mig lidt over at jeg senere så min bog til næsten halv pris et andet sted (europæisk webside)..

Alle produkter fra Saxo

Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.