Wilfas smarte Moose VS-0824S vakuumpakker er et køkkenapparat, man ikke kan undvære, når man først har fået det i hænderne. Vakuumering er en smart måde at forlænge fødevarers holdbarhed på, det er en praktisk måde at marinere lynhurtigt på, og så er det alfa omega, hvis du tilbereder mad ved hjælp af sous vide-metoden. Moose VS-0824S er udstyret med seks forskellige funktioner, som du kan læse mere om nedenfor.
Med til vakuumpakkeren følger én vakuumrulle på 20 x 300cm., 5 poser på 20 x 30cm. og en vakuumslange. Vakuumpakkeren forsegler fødevarerne med maksimalt 0,8 bar og kan suge op til 24L/min.
Wilfas smarte Moose VS-0824S vakuumpakker er et køkkenapparat, man ikke kan undvære, når man først har fået det i hænderne. Vakuumering er en smart måde at forlænge fødevarers holdbarhed på, det er en praktisk måde at marinere lynhurtigt på, og så er det alfa omega, hvis du tilbereder mad ved hjælp af sous vide-metoden. Moose VS-0824S er udstyret med seks forskellige funktioner, som du kan læse mere om nedenfor.
Med til vakuumpakkeren følger én vakuumrulle på 20 x 300cm., 5 poser på 20 x 30cm. og en vakuumslange. Vakuumpakkeren forsegler fødevarerne med maksimalt 0,8 bar og kan suge op til 24L/min.
Med indstillingen "mode" kan du bestemme, om vakuumpakkeren skal være ekstra forsigtig. Indstillingen indeholder nemlig to funktioner, "gentle" (skånsom) og "normal", hvoraf den førstnævnte nedsætter sugeevnen i maskinen, så maden ikke beskadiges. Det er for eksempel smart med mere porøse madvarer såsom muffins, chips eller wienerbrød.
Food
"Food"-indstillingen har ligesom "mode" to funktioner, nemlig "moist" (fugtig) og "dry" (tør). Hvis du eksempelvis skal marinere et stykke kød, kan det være en fordel af vælge "moist"-funktionen, mens "dry" egner sig godt til at vakuumére tørre fødevarer såsom brød.
"Canister"-funktionen bruges sammen med den medfølgende vakuumslange og gør det muligt at vakuumpakke direkte ned i en beholder. Når du tænder for canister-funktionen, vakuumérer vakuumpakkeren via røret, som du blot skal sætte ned i en tætlukkende beholder. Når fødevarer såsom kød vakuumpakkes i en beholder med marinade, åbnes porerne, og marinaden trænger lynhurtigt ind og giver masser af smag.
"Vac-seal"-indstillingen er vakuumpakkerens standard-indstilling, som vakuumérer dine fødevarer i vakuumposen eller -rullen, hvorefter posen forsegles. "Seal"-indstillingen vakuumerer ikke fødevarerne, men fungerer udelukkende som forsegler og er derfor smart, hvis du vil have en åbnet pose ris eller lignende til at vare længere, eller hvis du vil smugspise fra en slikpose og lukke den igen, så ingen opdager det.
"Marinating"-funktionen bruges ligesom "Canister"-funktionen i en beholder sammen med vakuumslangen. Når du aktiverer "marinating"-funktionen, marinerer vakuumpakkeren fødevaren med intervaller af forskellige tryk, så du får en perfekt marinering på ingen tid.
Du kunne også være interesseret i...