Med en let buet blad, får du en god føring med kniven hen over skærebrættet. Global GNM-07 er ideel til køkkenets mange hakke- og parteringsopgaver.
Global har fokus på ergonomi, hvilket er med til at gøre deres knive især populære hos professionelle, såvel som amatørkokke. Derudover er der også stort fokus på både design og optimale brugeregenskaber.
Med en let buet blad, får du en god føring med kniven hen over skærebrættet. Global GNM-07 er ideel til køkkenets mange hakke- og parteringsopgaver.
Global har fokus på ergonomi, hvilket er med til at gøre deres knive især populære hos professionelle, såvel som amatørkokke. Derudover er der også stort fokus på både design og optimale brugeregenskaber.
For at undgå, at dine Global knive mister deres skarphed bør du opbevare dem på en af følgende måder; Magnetskinne, knivblok eller knivtasker. Du må aldrig lægge dine Global knive ubeskyttet i bestikskuffen.
Når du investerer i en kniv af høj kvalitet, som f.eks. en Global kniv, er det en investering for livet. Derfor bør du også behandle dem på en bestemt måde. Global knivene skal altid vaskes op i hånden. Hvis du kommer din Global-kniv i opvaskemaskinen, mister den sin skarphed og risikerer rust-- og syreangreb. Du skal vaske den op og tørre den af lige efter brug samt sætte den på plads i enten knivblok, knivmagnet eller knivtaske.
Knivbladende er tynde på Global-knivene, hvilket gør, at frostvarer og knogler slider hårdt på knivene. Derfor bør du tø frossen mad op før du skærer samt bruge en kødøkse, hvis du skal skære i ben.
Madsyreangreb kan give små pletter på din knive, som skal fjernes med et metalpudsemiddel. Du bør fjerne pletterne med det samme, for at undgå, at de sætter sig i dybden. Skulle der komme en flammelignende skær på knivbladet, er det en belægning fra syren i kød. Dette kan du fjerne med stålpudsemiddel eller wienerkalk.
Du bør slibe dine Global-knive jævnligt, og til dette anbefaler Global et specialudviklet værktøj fra serien til dette formål. Der er flere forskellige metoder; et strygestål, en slibesten eller en speciel Shinkansen-knivsliber. Shinkansen-knivsliberen sliber i præcis den 15 graders vinkel, som knivene kræver.