Gram WDE 71814-90/1 vaskemaskine

På lager 5709708232977
Tilbud Spar 1 300,- DKK
5 499,- DKK 4 199,- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Gram WDE 71814-90/ vaskemaskine i hvid.Specifikationer:Vaskekapacitet: 8 kgEnergiklasse: CValgfri centrifugering15 ProgrammerProduktmål HxBxD: 84,5x59,7x55,7 cm
Shop: Hvidevare Shoppen
Mærke: Gram
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Ri
Rikke Christina Møller Provst
Rigtig god og hurtig handel. Dog gik min vaskemaskine i stykker ( hvilket hvidevareshoppen ikke kan gøre for), men fik maskinen ombyttet, og ny leveret dagen efter. Hurtigere end hvis man havde handlet i en lokal butik.
Dejligt med sådanne oplevelser her på nettet.
Ka
Karina
SUPER GOD SERVICE. Vi er helt begejstret over hvor god en service der er i hvidevarershoppen. Vi bestilte et køleskab og et fryseskab om søndagen over nettet. Mandag morgen ringede de og fortalte at fryseskabet var i restorder, men det ville blive leveret om tirsdagen ugen efter. Men de ville selvfølgelig sende vores køleskab afsted med det samme. Begge varer kom som lovet. De ringede en time før det blev leveret, så man kunnne være hjemme.
Det bedste hos hvidevarershoppen er, at da vi havde modtaget alle vores varer, havde vi endnu ikke betalt for det, det gjorde vi først dagen efter.
Normalt når man handler over nettet, bliver pengene trukket med det samme.
Vi vil helt sikkert handle der igen.
Ot
Ot
Bestilte fryser via Hvidevareshoppen og blev allerede dagen efter kontaktet angående leveringstidspkt. - der fandt sted få dage senere. Eneste minus var at vi ikke som lovet blev ringet op en time inden levering.
Jo
Jonna
Har nu modtaget min nye fryser og den virker perfekt. På hjemmesiden blev der lovet levering 1-3 dage. Leveringsdatoen blevet lavet om af et par gange så der gik faktisk 12 dage. Betalingen blev trukket på vores konto flere dage inden den blev leveret!
Po
Povl
Købet en Moccamaster kaffemaskine. Let at finde på hjemmesiden, afsendt samme dag som bestillingen blev afgivet, og modtaget to dage efter via postvæsenet.
La
Laila Thorsteinsson
Købte Miele tørretumbler. Perfekt og hurtig betjening. Hold alt hvad de lovede. Gerne igen
Ha
Hans Jørgen Assertoft
Bestilte opvaskem. vaskem. og tørretumbler via nettet men det var ikke muligt at bestille samleplade til vaskesøjle hvorfor jeg ringede til kundeservice - intet problem; den blev skaffet og leveret med; til aftalt tid - helt igennem en god handel og tilmed billig.
Sw
Sw
Netkøb fra Hvidevareshoppen.dk , Brovst. Super betjening og hurtig levering. Skulle ha maskinen byttet, da der var knækket lidt af. Fik tilsendt en returlabel og ny maskine samme dag. 5 stjerner
Th
Thomas
Fin service, opkald med ok og byttet deffekt kaffekande
Bi
Birgit
Jeg købte et kølefryseskab hos Hvidevareshoppen. fik en meget venlig betjening da jeg ringede og levering på det lovede tidspunkt. Fragtmanden ringede endog og sagde, hvornår han kunne være der.

Jeg vil derfor gerne anbefale Hvidevareshoppen.
Venligst
Birgit
Ki
Kim Rasmussen
Electrolux køleskab.
Hurtig respons og levering, alt hvad man kan forvente, køber gerne igen her.
Mf
Mf
Super service. Bestilte en opvasker k. 15.00, blev ringet op efter en time og spurgt om det var ok at den blev leveret dagen efter. Den kom som aftalt. Der vil jeg bestemt handle igen.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.