Ilka armbånd - Ash green fra Impala

På lager

Beskrivelse

Fint og feminint armbånd i grønne krystalperler fra Impala.
129.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa

Anmeldelser

Læs mere
Pa
Palle
Vil handle der igen
Ml
Mlra29
Super, levering til tiden
He
Heidi Schou
Vi har via ES Furniture købt det flotteste bord - bordet kom desværre med lidt skrammer (sket ifm.production). Ombytningen til et nyt blev håndteret til fuld tilfredshed - og vi handler gerne igen hos ES Furniture.
Me
Mette Præst
Rigtig gode priser sammenlignet med andre, men stadig god kvalitet. Rigtig nemt at handle hos og super søde at have med at gøre. Jeg hentede selv mine varer fra deres lager ved Stenløse, det var nemt og de var meget fleksible og venlige at tale med. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre.
La
Lasse Grebart
Nemt og overskueligt, hurtig respons, holder hvad der bliver lovet. Absolut anbefalelsesværdigt
Ha
Hannah Paludan Kristensen
Jeg bestilte en suuuuuper lækker bænk fra House Doctor, hos ES Furniture, og de var super søde og venlige at korrespondere med, og bestillingen gik helt upåklageligt. Så jeg er glad. :-)
Lærke
Da jeg havde spørgsmål om varen inden køb, blev jeg hurtigt og venligt betjent over chatten og fik en god vejledning. Jeg købte en stol og blev vel underrettet om levering etc. Leveringen var i øvrigt meget billigere end mange andre steder! Stolen kom som aftalt og alt var som det skulle være.
Der vil jeg ikke tøve med at handle en anden gang.
Ch
Christina
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering. Vil klart anbefale ES Furniture til andre. Min bænk er så fin :-)
Kr
Kristine Holm Marcher
Hjemmesiden var nem og overskuelig, prisen var den billigste vi kunne finde, og produktet kom 2 dage efter, på trods af at der stod en forventet levering på 6-10 dage.

Derudover fik vi en mail med den præcise dato for hvornår leveringen ville finde sted, så vi slap for at gå ind og "følge" pakken.

Det var en god oplevelse ,og vi vil helt sikkert handle der igen.
Ma
Malene
Jeg skriver sjældent anmeldelser, men i dette tilfælde er jeg nødt til det.
Kvaliteten af kundeservice i ES Furniture er simpelthen i særklasse!
Jeg bestilte nogle møbler inden jeg tog på ferie. På rejsen mistede jeg det visakort, jeg havde brugt til bestillingen. Jeg kom først hjem dagen før levering og min straksoverførsel via netbank gik ikke umiddelbart igennem. Kort før aftalt leveringstid, sendte jeg en kopi af min netbanks bogføring af betalingen og det var okay med ES Furniture.
De leverede på det aftalte tidspunkt. Jeg skulle ikke sidde hjemme en hel dag og vente på levering, som det er almindeligt for mange andre firmaer. Vi aftalte et tidsrum på et par timer.
De bar møblerne op, pakkede dem ud, samlede dem og tog sågar emballagen med igen.
Desuden er de meget venlige og imødekommende.
Jeg giver firmaet mine bedste anbefalinger.
An
Annett Puls
Jeg har netop fået havemøbler leveret af ES Furniture. Der var fra starten fin personlig vejledning omkring valg af møbler. Leveringstiden var meget kort og møblerne blev leveret og pakket ud på terassen, rigtig fin service.
An
Anne Bach Norvin
Venlig telefonisk rådgivning, stort udvalg af anderledes møbler til konkurrencedygtige priser - og hurtig levering. Kort sagt; den bedste service! Jeg vil helt klart anbefale ES Furniture til andre.