Kidkii 50 Bolde, Sølv

(5714394000595)
På lager
129,95 DKK

Produktbeskrivelse

Ekstra løse bolde til boldbassin. Mål: 7 cm Materiale: LDPE plast
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: KÆRE BØRNS
Mærke: KIDKII
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: 1-3 dage
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Karina Schkliaroff
Min veninde købte en Sebra højdemåler i Slagelse. Hun spurgte om den var til begge køn og, om den kunne byttes i alle andre Kære Børn. Svaret var ja, men jeg kunne så fortælle min veninde, at der var en pige- og en drengeudgave.

Jeg går i Roskilde for at bytte den, men de forhandler dem slet ikke. Jeg kan bytte den til noget andet eller få et tilgodebevis, som kun kan bruges i deres butik.

Min veninde har mailet med hovedkontoret, som åbenbart er Roskilde-afdelingen. Højdemåleren er udgået. Da jeg kommer i butikken idag for at benytte mit tilgodebevis, kan jeg høre, at de snakker om sagen.
Måske man burde have ventet med at diskutere en sag til der ikke var kunder i butikken eller gå ud bag ved, for der er ikke grund til, at 4 medarbejdere står ved disken og gør det.

Kære Børn kan ikke gøre for, at højdemåleren er udgået, men jeg skulle mene, at når en afdeling forhandler dem, så burde det være muligt at bestille dem internt, men Roskilde ville ikke engang undersøge det. Jeg fik følelse af bare at blive fejet af og så intet til kundeservice, tværtimod var der kun sure miner.

Jeg synes, at det er ærgeligt, at en butik skal miste kunder pga. en tilsyneladende lille bagatal, men jeg bliver så skuffet over manglende kundeserice. Idag var sidste gang, at jeg satte mine ben i Kære Børn.
Sarah
Jeg bestilte min klapvogn (sparede i øvrigt 500kr ved at købe den hos kære børn) en fredag eftermiddag og forventede derfor først, at få den midt i ugen efter, men næh nej. Den blev afleveret mandag morgen! :-) ingen fejl eller skade på pakken eller klapvognen. Blev så glad! Så tusind tak til kære børn, køber helt sikkert der igen. :-)
Helena
Købte vare på nethandel - hurtig levering! - og der blev gjort opmærksom på hvor meget jeg manglede at købe for, for at få gratis fragt (:
Kiarra
Hurtig levering, flink kundeservice, fint udvalg.

Det eneste jeg mere kunne ønske mig var gratis fragt for alle ordrer - som mange internet butikker efterhånden tilbyder. :)

Populære kategorier fra KÆRE BØRNS

Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.