KitchenAid 5KFCB519EER Ledningsfri mini foodprocessor, rød

(8003437610349)
På lager
1 099,00 DKK

Produktbeskrivelse

Hak nødder, frugt, grøntsager, krydderurter og meget mere på en nem og simpel måde takket være mini foodprocessoren fra KitchenAid. Den kompakte køkkenmaskine er ledningsfri og bruger genopladelige 12V lithium-ion batterier, hvilket gør, at du kan bruge maskinen, hvor end du synes. Den smarte foodprocessor er udstyret med to hastigheder og en pulsfunktion, så du har fuld kontrol over, hvor finthakket dine ingredienser skal være. Derudover er det også muligt at lave dressinger og pureer i foodprocessoren, da motoren er kraftfuld og de rustfrie stålblade er ekstremt skarpe. Foruden stålbladet medfølger et praktisk piske-tilbehør, som tåler opvaskemaskine samt en oplader. Selve beholderen er af BPA-frit plastik og har en kapacitet på 1,18 liter. Den er skabt i det velkendte KitchenAid design, så den kan passe perfekt sammen med andre i samme serie. Det tidløse design kan også stå for sig selv uden problemer. Kraftfuld og flot design i ét.
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: KitchenOne
Mærke: KitchenAid
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Diners Club JCB Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: GLS
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Tilbud fra andre butikker
Butik Pris
Elgiganten 1 099,00 DKK Se i butik
Proshop 1 213,00 DKK Se i butik

Anmeldelser

Læs mere
Chris
Update: De vendte hurtigt tilbage, og rettede op på fejlen, og overførte købesummen øjeblikkeligt. Så efter en dårlig start blev problemet løst.

Ville returnere et dyrt japansk knivsæt - Miyabi - da det knapt nok kunne skære igennem en tomat. Jeg havde udelukkende brugt en af knivene til at skære halvt igennem en frisk tomat før jeg fandt ud af at det gad jeg ikke beholde. Pakkede det øjeblikkeligt sammen, og det er umuligt at se nogen som helst brugsspor (det skulle, der jo helst heller ikke være efter at skære i en tomat). De meddeler mig så, at de kun kan give brugt pris. "Hvad er det så?"
" Det ved vi ikke før vi har set sættet."
"Men jeg siger jo, at det har nul spor af brug"
"Ja, men det er jo stadig brugt"
"Giver i mig en besked hvad jeg får retur, og jeg kan vælge"
"Nej"
"Så I kan vælge at give 25 kr, for et sæt der koster 2599"
"Ja, i princippet"
"Ok, så vil jeg gerne klage over det"
"Du kan jo heller ikke klage over hvis du køber en Seat (eller Skoda" og den ikke kører hurtigt nok"
( Miyabi er vidst mere i Ferrari-klassen)
"Farvel".
Kirsten Hansen
Har nu i snart 2 mdr. ventet på en refundering af en reklamation og hver gang man kontakter dem for man at vide at pengene skam er overført, men jeg har ikke set skyggen af dem, så sidste gang jeg handler der
Nanna
Super god kundeservice og behandling
Henriette
Virkeligt godt produkt og effektiv og hurtig levering
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.