LG F4DV409N1W Vaske-tørremaskine - Hvid

(8806091047823)
På lager
Tilbud Spar 2 800,00 DKK
6 999,00 DKK 4 199,00 DKK

Produktbeskrivelse

NØGLEFUNKTIONER Maks. vaskekapacitet 9kg Tørrekapacitet 5kg Belastningstype Frontbetjent Fritstående/Integreret Fritstående Produktfarve Hvid DESIGN Produktfarve Hvid Dørfarve Sort FUNKTION AI DD™ Ja 6 Motion™ Ja Steam™ Nej TurboWash™ Nej Wifi Ja Eco Hybrid™ Nej Tilføj vask Ja Børnesikring Ja Forvask Ja Smart Diagnosis Ja Rengøring af tromlen Ja VASKEPROGRAM Bomuld Ja Steam Allergiplejende Nej Opfriskning med damp Nej Kun tørring Ja Kun centrifugering Ja Hurtigvask 14 min Nej Uld Ja Finvask Ja Rengøring af tromlen Ja Forvask Ja Download programmer Ja Lav temp. Tørt Ja
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: whiteaway
Mærke: LG
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa American Express JCB
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord Bring
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Lignende produkter
Anbefalinger til dig

Anmeldelser

Læs mere
Anders J
Jeg skulle købe en vaskemaskine på vegne af vores ejerforening (5 lejligheder). Jeg oplyste hvad vaskemaskinen vaskemaskinen skulle til; at der var tale om en forening med flere lejligheder (og være af god kvalitet). Jeg købte den vaskemaskine sælgerne anbefalede til formålet. Den er nu gået i stykker efter 10 måneder, men garantien dækker ikke, fordi maskinen bliver brugt i en ejendom med flere lejligheder! Synes godt nok det er ringe service ikke at oplyse, at garantien ikke dækker, hvis man køber den til det formål, man meget tydeligt har beskrevet overfor sælgeren.
Ot
God service! Købte en Mellitta kaffemaskine med indbygget kværn, som efter et års tid begyndte at male bønnerne dårligt. Skrev til whiteaway og fik svar efter nogle timer, om at jeg ville få en ny tilsendt under garantien, og den landede et par dage efter. Imponerende god service.
Jesper Madsen
Da jeg kan se at mange andre heller ikke fik deres varer til tiden, vil jeg ikke bidrage med endnu en kritik af Whiteaway. P.S. jeg annulerede også min ordre.
Bare de lærer det, inden de lukker helt....
Sabrina Blom
Jeg bestilte en opvasker og betalte 249 kr for at få den leveret dagen efter (en lørdag). Kl var 20.00 som var seneste tidspunkt for levering den efterfølgende dag. Jeg får en bekræftelse med leveringstidspunkt dagen efter. Opvaskeren kommer dog ikke og jeg hører heller ikke fra nogen. Da jeg ringer til dem får jeg at vide, at de har modtaget min ordre kl 20.01 og derfor kan den ikke leveres i dag og først om tirsdagen. Dette er til trods for, at jeg har en ordrebekræftelse hvor der står kl 20.00, men det var de ligeglade med. Årsagen til, at jeg ikke havde fået besked om at de ikke ville komme, var fordi at det var lørdag. Men så skal man jo lade vær med at tilbyde levering om lørdagen. Virkelig dårlig service! Bad dem annullere min ordre med det samme.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.