Ofelia - Eden dame jakke - Navy - Str. L

På lager

Beskrivelse

Ofelia Eden dame jakke.Lækker forårsjakke i flot mønstret kvilt. Jakken har to lommer, ribkant ved kraven, elastik ved ærmegabet samt gennemgående knaplukning.
Tilbud Spar 50.- DKK
375.- DKK 325.- DKK
365 dages returret
30 dages prisgaranti
Fri fragt over 399,-
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort JCB Mastercard MobilePay Viabill Visa
Levering: Postnord

Anmeldelser

Læs mere
Ma
Maj-Britt
Kan kun anbefale dette firma. Jeg bestilte først én flyverdragt om aftenen. Allerede næste formiddag ringede de og sagde de desværre ikke havde lige den farve. Men de havde en anden farve som de ville sende - den kom dagen efter! Den viste sig så at være for stor men jeg valgte at gemme den til næste år og bestilte så en anden super billig flyverdragt sammen med en super billig jakke og nogle små ting.
Da de ikke kom lige så hurtigt, ringede jeg efter nogle dage. Det viste sig der var sket en fejl så man havde overset min ordre - og imellem tiden var flyverdragten i den størrelse blevet udsolgt. Men de ville undersøge hvad de kunne gøre og ringede tilbage senere på dagen. De havde skaffet en anden i samme størrelse og til samme pris men en anden farve - om jeg ville have den. Meget gerne - og dagen efter kom varerne.
Super venlige betjening.
og så er de oveni købet super billige. Den først flyverdragt var sat ned fra 600 til 300 kr. Den anden fra 400 til 175 kr. Og jakken fra 600 til 175. Så det kan helt klart betale sig at lede her især efter tøj til unger der vokser med lynets hast. Man bliver ikke flået som andre steder.
Ka
Katja
Tit finder man mærkevarer meget billiger end andre steder 👍🏼😄
Je
Jesper Mikkelsen
Jeg har købt et sæt termotøj hos DanskOutlet.dk. Priserne var dejligt lave, så det var svært ikke at blive fristet til at købe mere til ens store datter.

Med så lave priser forventer jeg ikke meget, men kundeservice var søde (og hurtige) til at hjælpe med spørgsmål og leveringen var hurtig.

Så jeg kan kun anbefale andre at handle her. Jeg gør det i hvert tilfælde gerne igen, når en af pigerne mangler tøj igen.
Ja
Jakob
Fin service, hurtig ekspedition og holder hvad de reklamere med.
Ch
Charlotte
Super god service. Personale med højt humør. Rigtig god rådgivning til at finde det rette tøj og størrelser, og så er priserne bare helt ok. Bestemt ikke sidste gang jeg shopper der.
Mi
Michael Mølgaard Kristensen
Stort udvalg i deres webshop med fantastiske billige priser og dag til dag levering.

Vi har sparret mange penge :)
Je
Jesper Fredholm Jørgensen
Har handlet både på webshoppen og i butikken i Ikast flere gange nu uden problemer, og får virkeligt meget tøj for pengene til både drengene og mig selv :)
Je
Jeanette Sole
Jeg har købt et par termostøvler til min søn, men desværre købt dem for store. Jeg skrev til Dansk Outlet for at høre om de evt havde dem i butikken så jeg slap for betaling af returfragt. Det havde de desværre ikke, men de tilbød at sende en anden størrelse til den butik jeg spurgte til, så jeg kunne ombytte og prøve der. Det er god service - og det er de små ting der gør, at jeg kommer igen :)
Ka
Katrine
Det er fint, tingene er billig, men med den service der er dertil kunne jeg lige så godt have handlet et andet sted.
Det kan ikke være rigtigt at I glemmer at fortælle at tingene er udsolgte, det får man først af vide når man kontakter jer, da tingene pludselig først bliver sendt den dag, den senest skulle være modtaget. Man er da nødt til at informere sine kunder, om det er en fejl eller ej, så er det bare uacceptabel fra jeres side af. Det er ihvertfald sidste gange jeg handler her!
Ca
Carlo Frederiksen
Vi handler ofte i Outlook i Langeskov,og bliver mødt af venlige ekspedienter,der er behjælpelige,men ikke påtrængende.
Fine vare til absolut små priser,og god kvallitet.
Ta
Tanja Sønderborg Pedersen
Har nu handlet flere gange hos Dansk Outlet i Ikast, og har virkeligt fået noget billigt men godt tøj til min dreng. Virkeligt en god oplevelse med et sødt personale.

Da jeg fandt ud af, at man også kan handle på deres webshop var det bare endnu bedre.

Ikke sidste gang jeg handler hos Dansk Outlet online eller kommer i en af deres butikker.
Ha
Hanne Andersen
Jeg har efterhånden købt meget i outletten, billige priser så man kan tillade sig at blive træt af det,uden at ærgre sig over prisen. Jeg har en gang købt en trøje et nummer for stor, sendte den så de modtog den dagen efter og dagen efter igen,havde jeg de rigtige str. Vi har været i forretningen i Korsør en gang,men absolut ikke sidste. Jeg kommer meget tit på hjemmesiden,der kunne jo være noget jeg ikke kunne undvære...p.s har lige bestilt igen