Origami Paper 500 sheets Kaleidoscope Patterns 6" (15 cm)

På lager 9780804849357

Beskrivelse

This origami pack contains 500 high-quality origami papers printed with colorful kaleidoscope designs and patterns.
158.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Levering: DAO Postnord

Anmeldelser

Læs mere
Lo
Louise Alice Pedersen
Plusbog er en gave til både læsehesten og dem, der ikke læser. Aldrig har det været nemmere at købe bøger - også til børnene. Er vildt glad for mit medlemsskab og forstår ikke, at andre ikke kan læse de betingelser, man accepterer.
Me
Merete Spilcker
5 Store stjerner til Plusbog. Hvad er der at klage over når man får billige bøger og en super god kundeservice.
Kan kun anbefale at bruge Plusbog.
Er
Erling Kirkegaard
Dejligt at kunne købe en god bog til en fornuftig pris
Je
Jesper Larsen
Jeg synes det er synd, at jeres ellers fine service skal beskæmmes af jeres valgte distributør (DAO Distribution), som det også kan ses af flere andre indlæg.

Jeg lavede min bestilling søndag d. 10. feb. og allerede dagen efter må distributøren have været forbi med varen mens jeg var på arbejde. Da jeg kom hjem havde det imidlertid sneet og det var derfor først dagen efter, hvor jeg heldigvis var hjemme i dagtimerne, at jeg ved et rent tilfælde opdagede en "bule" i snedækket foran min hoveddør. Bulen viste sig at indeholde min bestilling som var blevet pænt fugtig. Havde det været tøvejr var bogen nok blevet ødelagt, men det lykkedes ved at lægge den i pres på radiatoren, at gøre den næsten pæn igen, så den på fredag kan anvendes som den gave den var tiltænkt som.

Nok er de hurtige, men distributøren burde ikke bare smide pakken på jorden (specielt ikke i fugtigt vejr). Havde den så bare være beskyttet af en plastikpose, sådan som andre har oplevet det, kunne denne kritik nok være undgået.

Opfølgning (20. feb. 2013):
Er netop blevet kontaktet af Plusbog.dk som kunne oplyse mig om at buddet kun må levere bogen i postkassen eller hænge den på håndtaget af ens hoveddør i en beskyttende plastpose.
De beklagede således den ukorrekte levering af min bog, og de vil tage fat i distributøren så det ikke sker igen.
Som kompensation for den kritisable levering vil jeg få refunderet forsendelsesomkostningerne :-)
He
Henriette Mez
Gode priser og hurtig levering, det må man sige.
Li
Lisbeth Bach
woau hurtig levering, hurtig svar.
Bøgerne er under halv pris, genialt ;-)
Er kun lidt irriteret over at jeg ikke så denne side før jeg købte bøger i Bog og ide
Jr
Jravnborg
Efter at have anmeldt plusbog.dk her på trustpilot med kun to stjerner og klaget over den høje fragt på over 100 kr for 3 bøger blev kontaktet og fik refunderet 68 kr af fragten. Det er god kundeservice.
Jeg kan anbefale plusbog.dk til alle elsker bøger.
Ka
Karin Toft-Christensen
Super service, hurtig levering og gode priser - også på helt nye bøger.
Kan varmt anbefales.
Ka
Karina
Det er super nemt at bestille og et okay udvalg af bøger. Det er super billigt og fragten bliver billigere jo længerer man er medlem;-)
Kk
Kk
Super hurtig levering, billige bøger og stort udvalg. Kan varmt anbefales!!!
Ma
Mads Emil Bjørlie
Redigeret: Jeg opsagde mit abonnement den 24. april, men er nu, den 16. maj, blevet trukket 147 kr. af Plusbog.dk. Under mit medlemsskab på deres side fremgår denne betaling ikke. Jeg har ikke købt noget hos dem siden januar og jeg har ikke bestilt et nyt medlemsskab.

Jeg bestilte 3 bøger på Plusbog.dk den 16. december 2012. Leveringstiden var angivet som '3-6 hverdage'. Da det var op til jul var det selvfølgelig lidt optimistisk, men jeg håbede på at de blev sendt hurtigst muligt da den ene var en julegave. Bøgerne blev dog først afsendt den 14/1/2013. Næsten en måned efter. Da jeg troede at ordren var fejlet fordi der ikke var blevet trukket nogen penge siden 16/12, havde jeg ikke regnet med at den ville blive sendt. Jeg fik dog ikke afhentet pakken på posthuset pga. personlige årsager, så nu er den sendt retur til Plusbog.dk. De har trukket pengene fra min konto og bogen er kommet retur til dem (jvf. PostDanmark), men de har ikke meddelt mig om at varene er kommet retur eller tilbageført pengene.

Jeg har dog tidligere handlet hos dem uden problemer.

EDIT: Efter at have lavet denne anmeldelse blev jeg kontaktet af plusbog.dk's direktør Andreas Dirksen. Andreas forklarede mig at fejlen skyldes at jeg ikke havde udfyldt en returformular på deres hjemmeside og derfor vidste de ikke at de havde fået mine bøger retur. Andreas bad i samme mail om, at jeg ville kigge på min Trustpilot anmeldelse.

Jeg forklarede Andreas at jeg stadig manglede en forklaring på, hvorfor der gik op til en måned før bøgerne blev sendt. Andreas forklarede derefter på følgende måde:

"Jeg kan se, at en af bøgerne - formodentlig Marco effekten - tilsyneladende
gik tabt i transporten mellem forlaget og os. Pga. julen og den mega travlhed
som fulgte heraf, fik vi først fulgt op på dette den 9/1, hvor den manglende bog
blev genbestilt og sendt til dig den 11/1. Var bogen ikke gået tabt, havde du
modtaget alle bøgerne før jul.

At vi først opdagede og fik rettet fejlen efter nytår er meget beklageligt, og
skyldes at vi blev fuldstændig lagt ned af ordrer og henvendelser i
forbindelse med julen, hvor vi sendte 30.000 bøger på 3 uger. Siden har vi
fået automatiseret en række af ordreprocesserne, så vi nu står langt bedre
rustet til at håndtere den 10-dobling af ordrer indenfor få uger, som julen
medfører.

Jeg beklager meget forsinkelsen, og som et plaster på såret og som tak
for din feedback til os, vil jeg også refundere dig pengene for Marco effekten
(119 kroner), så du får den bog gratis."

Jeg kan sagtens forstå at fejl forekommer, især i julen, men efter min mening er det stadigvæk ikke acceptabelt at skulle vente 30 dage uden at få noget information fra firmaet af. Jeg fik den forklaring og undskyldning som jeg gerne ville have (og en gratis bog) og pga. dette har jeg ændret min anmeldelse fra 2 til 3 stjerner.
Ma
Malene Nielsen
Et godt tilbud på 160 kr. fik mig til at købe en bog jeg skulle bruge hos Plusbog.dk.
Desværre løber prisen op på DKK 215,25 - mindst. Man skal nemlig lige huske at afmelde sig en lille medlemsskab man automatisk bliver tilmeldt (og først kan afmelde sig igen efter min. fire timer?), ellers trækker de for et kvartals medlemsskab.
Ikke særlig gennemskueligt. "Acceptabel oplevelse med noget irritation" passer meget godt.

Alle produkter fra Plusbog