OXO POP Container set i 5 dele

(0719812685151)
På lager
499,00 DKK

Produktbeskrivelse

POP-beholdere fra OXO, der er særdeles velegnede til opbevaring af alle dine tørvarer. Med dette sæt kan du opbevare fødevarer på en praktisk samt stilren måde takket være det flotte design. Sættet består af fem beholdere i forskellige størrelser, så du kan opbevare fødevarer som spaghetti, havregryn, linser, løs te og kaffebønner. De praktiske beholdere er fremstillet af BPA-frie materialer, og de tåler opvaskemaskine for nem rengøring. Derudover er de lufttætte, så maden holder sig frisk i længere tid. Låget har en unik trykfunktion, der sikrer dette, samtidig med at det fungerer som et håndtag, når det åbnes. Desuden gør de afrundede hjørner det let at hælde fødevarerne ud, og det smarte design gør, at beholderne nemt kan stables for pladsbesparende opbevaring. Sættet består af: 1 x 0,4 liter, 2 x 1 liter, 1 x 1,6 liter, 1 x 2,1 liter.
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: KitchenOne
Mærke: OXO
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Diners Club JCB Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: GLS
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Chris
Update: De vendte hurtigt tilbage, og rettede op på fejlen, og overførte købesummen øjeblikkeligt. Så efter en dårlig start blev problemet løst.

Ville returnere et dyrt japansk knivsæt - Miyabi - da det knapt nok kunne skære igennem en tomat. Jeg havde udelukkende brugt en af knivene til at skære halvt igennem en frisk tomat før jeg fandt ud af at det gad jeg ikke beholde. Pakkede det øjeblikkeligt sammen, og det er umuligt at se nogen som helst brugsspor (det skulle, der jo helst heller ikke være efter at skære i en tomat). De meddeler mig så, at de kun kan give brugt pris. "Hvad er det så?"
" Det ved vi ikke før vi har set sættet."
"Men jeg siger jo, at det har nul spor af brug"
"Ja, men det er jo stadig brugt"
"Giver i mig en besked hvad jeg får retur, og jeg kan vælge"
"Nej"
"Så I kan vælge at give 25 kr, for et sæt der koster 2599"
"Ja, i princippet"
"Ok, så vil jeg gerne klage over det"
"Du kan jo heller ikke klage over hvis du køber en Seat (eller Skoda" og den ikke kører hurtigt nok"
( Miyabi er vidst mere i Ferrari-klassen)
"Farvel".
Kirsten Hansen
Har nu i snart 2 mdr. ventet på en refundering af en reklamation og hver gang man kontakter dem for man at vide at pengene skam er overført, men jeg har ikke set skyggen af dem, så sidste gang jeg handler der
Nanna
Super god kundeservice og behandling
Henriette
Virkeligt godt produkt og effektiv og hurtig levering
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.