Philips Hd9318/00 Elkedel - Hvid

På lager 8710103940999

Beskrivelse

Nyd varme drikke på ingen tid Med den nye Philips-elkedel i plastik med en kapacitet på 1,7 l, automatisk åbning af låg og lysindikator kan du på ingen tid nemt lave din yndlingsdrik. 1,7 L Låg med fjederlukkemekanisme Lysindikator Fladt varmelegeme til hurtig kogning Et skjult varmelegeme i rustfrit stål sikrer hurtig kogning og nem rengøring. Micro mesh-filter, der fanger bittesmå kalkpartikler Et aftageligt micro mesh-filter på udløbstuden fanger bittesmå kalkpartikler helt ned til 200 mikron og sikrer en klar kop. Multisikkerhedssystem mod tørkogning Multisikkerhedssystem mod tørkogning med automatisk slukning, når vandet er klar. Indikatoren lyser, når elkanden er tændt Elegant lysindikator integreret i tænd/sluk-kontakten lyser, når elkanden er tændt. Letaflæselig vandstandsindikator Vandstanden aflæses nemt via en indikator placeret på den ene side af elkedlen. Kop-indikatoren sikrer, at du kun koger den mængde vand, du har brug for Gør det muligt for forbrugeren at koge præcis den mængde vand, der er brug for, og derved spare energi og vandforbrug, hvilket bidrager til at beskytte miljøet. Låg med fjederlukkemekanisme og stor åbning gør det nemt at rengøre kanden Et trykknaplåg åbnes nemt ved et tryk på en knap, hvorved kontakt med dampen undgås. Den store åbning letter rengøringen. Nem påfyldning gennem låget eller tuden Elkanden kan fyldes gennem tuden eller ved at åbne låget med fjederlukkemekanismen. Ledningsfri elkande med 360° centerkobling Den ledningsfri elkande står på en 360° centerkobling, som gør den nem at løfte og sætte på igen. Ledningsoprul til nem justering og opbevaring af ledningen Ledningen kan vikles sammen under basisenheden, så den har den rette længde og nemt kan gemmes væk.
267.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Betaling & Levering

Betaling: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Levering: Bring

Anmeldelser

Læs mere
Le
Lene
Alt fungerede ved køb og levering.
Ni
Nicolas
Godt tilbud, overskuelig og nem hjemmeside, hurtig levering. Kort sagt en rigtig god oplevelse at handle hos Skousen.dk, som jeg helt sikkert vil gøre igen.
Ar
Arne Vilstrup
intet at udsætte
La
Lars Kristensen
Hurtig og korrekt behandling af online bestilling-
Ma
Martin Andersen
Glimrende hjemmeside, med gode søgemuligheder.
Nem bestilling og betaling.
Hurtig og professional levering og opsætning
Di
Ditte
Fra bestilling på nettet til levering gik der ca. 16 timer!
He
Henning Gamborg
Er ikke meget for handel på nettet, men nu skulle det prøves..
Fandt en kaffemaskine til den billigst pris overhovedet på nettet. Leveret efter 2 dage - let og ligetil.
Dette skal dog ikke afholde mig fra at handle i Skousen's butikker. Den personlige og venlige betjening kan ikke opleves via pc :-)
Ca
Carsten Rishøj Olsen
Jeg har aldrig før handlet via nettet hos Skousen, men mange gange via deres andre forretninger. Derfor blev mit køb via nettet, en kanon oplevelse. Hurtig, sikker og perfekt handel, så derfor bliver denne handel ikke min sidste, det kan jeg sige. Mine ALLERBEDSTE anbefalinger til andre handlende.
Hilsen Carsten R. Olsen, Vallensbæk.
Bh
Bh
Bestilte køleskab til god lav pris og dagen efter stod fragtmanden med køleskabet. Han ringede ½ time før han ankom, hvor jeg kunne anvise han skulle stille det i min garage. Og fragten var gratis. Bedre bliver det ikke.
Pe
Pernille
Nye hårdehvidevarer så ville jeg handle hos Skousen
Be
Berit Tybring
let at handle på nettet
lige til døren og på plads, mod betaling
taget det gamle med, mod betaling
Bj
Bjarne Albertsen
Nemt at bestille - god kundeservice og levering til tiden.
Bedre kan det ikke gøres.