Philips Hd9318/00 Elkedel - Hvid

Ikke på lager 8710103940999
Modtag notifikation

Vi sender dig en e-mail så snart produktet bliver tilgængelig for bestilling

Produktbeskrivelse

Nyd varme drikke på ingen tid Med den nye Philips-elkedel i plastik med en kapacitet på 1,7 l, automatisk åbning af låg og lysindikator kan du på ingen tid nemt lave din yndlingsdrik. 1,7 L Låg med fjederlukkemekanisme Lysindikator Fladt varmelegeme til hurtig kogning Et skjult varmelegeme i rustfrit stål sikrer hurtig kogning og nem rengøring. Micro mesh-filter, der fanger bittesmå kalkpartikler Et aftageligt micro mesh-filter på udløbstuden fanger bittesmå kalkpartikler helt ned til 200 mikron og sikrer en klar kop. Multisikkerhedssystem mod tørkogning Multisikkerhedssystem mod tørkogning med automatisk slukning, når vandet er klar. Indikatoren lyser, når elkanden er tændt Elegant lysindikator integreret i tænd/sluk-kontakten lyser, når elkanden er tændt. Letaflæselig vandstandsindikator Vandstanden aflæses nemt via en indikator placeret på den ene side af elkedlen. Kop-indikatoren sikrer, at du kun koger den mængde vand, du har brug for Gør det muligt for forbrugeren at koge præcis den mængde vand, der er brug for, og derved spare energi og vandforbrug, hvilket bidrager til at beskytte miljøet. Låg med fjederlukkemekanisme og stor åbning gør det nemt at rengøre kanden Et trykknaplåg åbnes nemt ved et tryk på en knap, hvorved kontakt med dampen undgås. Den store åbning letter rengøringen. Nem påfyldning gennem låget eller tuden Elkanden kan fyldes gennem tuden eller ved at åbne låget med fjederlukkemekanismen. Ledningsfri elkande med 360° centerkobling Den ledningsfri elkande står på en 360° centerkobling, som gør den nem at løfte og sætte på igen. Ledningsoprul til nem justering og opbevaring af ledningen Ledningen kan vikles sammen under basisenheden, så den har den rette længde og nemt kan gemmes væk.
Shop: Skousen
Mærke: Philips
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Kh
Kh
Bestilte en vare mandag kl 18.15 fik en opringning tirsdag kl 08.30 at varen var klar til afhentning
det kan ikke gøres hurtigere.
Na
Navn
Jeg købte en tumbler på nettet, og fik den leveret efter selvvalgt tidspunkt.
Altid god behandling hos Skousen
Mi
Michael Esmann
En emhætte, til vores nye køkken
Ka
Karl Jøkladal
Skouse er helt ok bare prisen var den samme på færøerne;
In
Inger-Lise Hansen
El-tandbørste bestilt den 29. 9. 2010, men er endnu den 14.10.2010 ikke ankommet til butikken på Amager, så jeg har lidt svært ved at give karater. Information fra butikken har været fin.
Gp
Gp
super service, hurtig ekspedition, fremragende pris :o)) - en aldeles glimrende oplevelse !!
Ch
Christina
Nej, kære Skousen - jeg har ikke fået leveret min mikroovn endnu. Jeres levering kom jo ikke alligevel, og I har endnu ikke kunnet finde ud af at få leveret den. Ham der skulle ringe til mig med en status, ringede heller aldrig, så jeg synes jeres service er noget værre bras.
Bv
Bvh
Ordre accepteret hos Skousen den 2. september - varen modtaget den 23. september efter flere rykkere.
Der handler jeg aldrig mere.
Kn
Knud Hedemark
Jeg er utilfreds med at
i skriver på jeres hjemmeside, at det er Skjern afd. der er afhentnings sted. Efter at have ventet i over en uge og end da har modtaget en email om hvordan jeg er tilfreds med handlen. Efter at jeg er blevet anvist til 3 forskellige afd, for at finde hvor ovnen var, blev jeg endelig anvist til Herning afd, som straks gav mig en 100% service, og sendte den næste dag
Pe
Per K. M.
***** jeg købte en vaskemaskine AEG over nettet, der blve ringet til mig få timer efter,og det blev aftalt at de kom dagen efter
alt forløb glat og efter mine forventninger
Hl
Hl
Jeg har købt et køleskab hos Skousen i Hvidovre
og er tilfreds med salg og levering. 5 stjerner
Mh
Mh
Købte køl/fryseskab. Bestilte over Skousens hjemmeside, og aftale levering med den lokale Skousen på Nørrebro. Blev leveret som aftalt og fragtmanden satte skabet på plads.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.