Pieces - Hue - PC Hexo Hood - Black

På lager
49,00 DKK

Produktbeskrivelse

Sort enkel strikhue fra Pieces. Huen er lavet i en dejlig blød kvalitet med et opsmøg der kan justeres efter eget ønske. Den er perfekt at fuldende dit vinterlook med og findes i flere skønne farver.    Kvalitet: 50% Akryl 50% Recycled Polyester
  • Få gratis fragt ved køb over 299,-
  • Ombyt uden ekstra omkostninger
  • Levering til pakkeshops (1-2 hverdage)
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Lykke by Lykke
Mærke: Pieces
Betalingsmuligheder: Dankort JCB Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: 2-3 hverdage
Levering: GLS Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Sofia J
Shopper stort set alt mit tøj her! Dejlig webshop og hurtig levering. Dog er tøjet altid leveret i pose, som jeg hver gang oplever er beskadiget. Der har heldigvis ikke været sket noget med tøjet (-:
Nanna Nielsen
Fantastisk kundeservice, lækkert tøj og hurtig levering ❤️👌
Kunde
Jeg synes lykkebylykke er så skøn en hjemmeside, med en masse lækkert tøj, hvor der helt klart er noget for enhver! og så har de bare den skønneste kundeservice!

Jeg kom desværre til at overskide de 14 dage man har til at sende tøjet retur, men da jeg skrev til dem og spurgte om jeg alligvel kunne få lov til at returnere, selvom jeg var sen på den, fik jeg bare en sød mail tilbage om, at det sagtens kunne lade af sig gøre, og at jeg ville kunne få et tilgodebevis.
Det er bare så skønt at de var villige til at tage varen tilbage, selvom det var min egen skyld, at den ikke var kommet retur i tide.

Kæmpe smiley og anbefaling herfra :) :)
Jeg kommer helt sikkert igen :)
Line
Som forbruger får jeg ALTID den bedste service, når jeg handler hos LykkebyLykke!! og efter jeg har handlet i butikken online mange gange, da er det vidst på tide med en passende anmeldelse :-))

Udvalget er stort, de sender altid varerne lynhurtigt afsted, og returnering fungerer ubeklageligt. Pæn indpakning og behandling af varer.
De gør endvidere meget ud af at beskrive varerne detaljerigt på deres hjemmeside med tilhørende flotte billeder - det gør det meget nemt som forbruger at handle tøj! :)

Jeg sætter i høj grad pris på den pivhurtige respons fra kundeservice. Når jeg har haft brug for hjælp, så er det altså virkelig prisværdigt, at lykkepigerne er SÅ hurtige, men stadigvæk evigt nærværende og hjertevarme, i enhver mail, jeg har modtaget frem dem.

Det er sgu fantastisk! :-)

Jeg er aldrig i tvivl om, at de ønsker at yde den bedste service. Jeg ville til enhver tid anbefale LykkebyLykke til alle.

I gør det mega godt - kæmpe skulderklap herfra.

Bedste hilsner,
Line

Populære kategorier fra Lykke by Lykke

Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.