Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 100 ml

På lager 3614273556620
729,- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Natur fremhævet med teknologi. En duft, der fremhæves med den superavancerede teknologi molekylær destillation – en fantastisk udvidelse af naturligheden. En frisk og akvatisk duft med et strejf af bergamot, der kontrasteres smukt af sensuel vetiver og elegant iris. Duften efterlader et unikt, hypnotisk og maskulint duftslør.100 ml Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 100 ml
Shop: Lyko
Mærke: Prada
Betalingsmuligheder: American Express Mastercard Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
So
Sofia Sh
Bestilte en julekalender derfra i november må det så være, og jeg har intet dårligt at sige. Det kom rigtig hurtigt og er rigtig glad for ddt jeg bestilte. Intet dårligt at sige:)
Ni
Nielsen
Jeg er altid skeptisk overfor hjemmesider jeg ikke kender, og blev ikke mere rolig da jeg læste den eneste anmeldelse her på trustpilot, men jeg undersøgte lidt mere og besluttede mig for at prøve lykken.
Kort efter at jeg havde bestilt fik jeg besked om at min pakke var på vej og jeg har lige modtaget det bestilte produkt - endda tidligere end angivet 👍 Så jeg er fint tilfreds og bestiller gerne derfra igen 👍
Ru
Ruth
Det er min 3 gang at jeg bestiller fra LYKO.dk og jeg er altid tilfreds.😁👍🏻
Je
Jesper Børlum
Bestilte en række produkter men pakken der blev sendt indeholdte kun 1 ud af 4 bestilte produkter. Har taget kontakt med firmaet, hvor vi blev bedt om at oprette en reklamation. Meget utilfreds med processen og usikkerheden. Det er desuden MEGET mærkeligt at firmaet beder om CPR nummer når man bestiller.

Edit: ændret til 3 stjerner for den gode respons her. Jeres kundeservice chat gjorde det ikke særligt godt. Derfor jeg skrev her. Tak for opdateringen.
Na
Natasja
Bestilte et GHD glattejern med god rabat d. 26/1 og har netop modtaget det med posten idag.
Na
Nanna
Helt genialt! Mine varer kom hurtigt, og de havde lige hvad jeg skulle bruge. Var lidt skeptisk først, fordi jeg ikke kendte LYKO. Men det er bestemt ikke sidste gang jeg shopper hos dem.
Sa
Sandra Battersby
Hurtig levering, gode priser og kvalitet 👏
Si
Signe Frost
Vandvittigt stort udvalg af produkter, til skarpe priser. Modtog efter meget kort tid! Meget tilfreds herfra, og vil stensikkert vende til mange dertil igen!🤩kan 100% anbefales
Kr
Krista
All was good and on time!
An
Anna
Tilasin tuotteita ja ne saapuivat 8 päivän odottelun jälkeen, no ei siinä mitään. Kun avasin paketin yksi tilaamistani tuotteista oli valmiiksi likainen ja täynnä sormenjälkiä. On ehkä hieman ällöttävää saada likainen tuote kun ei voi tietää missä ja kenen sormissa on pyörinyt. En taida uudelleen sieltä tilata.
Ce
Cecilie Baum Johannsen
God oplevelse, hvor jeg modtog mine varer hurtigt og kunne følge dem på tracking til de nåede til min hoveddør. Kan varmt anbefale!
He
Helle Christiansen
hurtig og billig levering af bestilt vare. Alt fungerede perfekt
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.