Om Lamper
Hos Lamper.dk er du i gode hænder, når du søger ny belysning. Vi er en lampe webshop med base i Solrød samt stor flot butik på St. Kongensgade i København, hvor vi har haft adresse siden 1989. Hver eneste dag løser vi belysningsopgaver af forskellig karakter for vores mange kunder, der både tæller private og erhverv.

Uanset om du skal bruge lys i badeværelset, nye køkkenlamper, sengelamper til soveværelset, gerne vil have lamper til indkørslen eller et helt andet sted i boligen - så er det hos Lamper.dk, du finder det, du søger.

Vi har nemlig et kæmpe sortiment af både klassiske og moderne lamper i mange forskellige stilarter, farver og materialer.
Navn: Lamper
Adresse: Solrød Byvej 15, 2680 Solrød Strand
Telefon: +45 33 11 44 27
E-mail: [email protected]
CVR-nummer: 13643709
Certificeringer:
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard Viabill Visa Apple Pay MobilePay
Leveringsmuligheder: GLS
Anmeldelser af Lamper
Baseret på 8 anmeldelser
Ta
Tanja Viuf
Jeg havde set mig lun på en lampe, som jeg ikke kunne finde her i landet (svensk mærke)... Jeg fandt ud af lys-lamper.dk forhandlede det mærke - sendte billede af den ønskede lampe - fil svar med det samme, at den kunne sagtens bestilles hjem - inden forsendelse så jeg anden dansk “lampe forretning” havde fået samme lampe, men billigere end “lys-lamper.dk”... Og så fik jeg prisgaranti 👏💪 - fantastisk service, hurtige og effektive 😉 så min varmeste anbefaling herfra
Ha
Hanne
Vi har fået den flotteste lampe. Nemt at få kontakt med firmaet og den forventede leveringstid passede helt fint.
Ri
Rikke
Aldrig har jeg fået så dårlig service.
Afleverede en lampe hvor der skulle skiftes ledning på. Afleverede tirsdag med besked om at den var færdig om torsdagen.
Torsdag bliver jeg ringet op, den ville først være færdig torsdagen efter.
Torsdagen efter hører jeg intet, ringer om fredagen og endnu en gang har de ikke nået det.
Derefter ringer teknikeren til mig, at de også skal skifte fatning for at kunne skifte ledning, men siger det er nemt og hurtigt.
Jeg venter endnu en uge på at den bliver færdig.
Henter den i dag og får simpelthen en regning på 1090 kr.
det der skulle være nemt har taget en uddannet elektriker 3 timer at skifte fatning og ledning. Og har aldrig nævnt at prisen ville stige med 400 kr.
Ingen i butikken vil tage et ansvar eller gøre noget det.
Er frustreret og skuffet over denne behandling
Og forundret over det kan tage 3 uger og 3 elektriker timer på noget som er nemt, at skifte en ledning og fatning
Tr
Trine
Stor forsinkelse uden besked.
bestilte 6/2 to LED pærer. Hørte herefter intet herfra udover ordrebekræftelse. Måtte ringe x 3 og rykke for nærmere info, hvor medarbejderne hver gang lød overraskede, men med samme udmelding om at varen var i restordre og på vej fra leverandør, dog forskel på hvornår de mente varen ville være fremme og ingen efterfølgende mail når dette så ikke viste sig at holde stik. Varen kom først frem 23/2.
Ja
Jan Weier
God service på trods af forsinkelse
To
Tobias Lange-Emden
Ordered at Tuesday 26th of september, received an order conformation but still no delivery until 2nd of oktober. Called the service line and got informed (after a lot of forwards and backwards) that they even dont have the item in ordered.
How can you sell stuff you dont even have?
Why is the webshop telling me it is available but in fact it is not.

Not a good service at all, beside that they take my cancelation without any drama
Hv
Hvepsen
Konstruktiv kritik:
Bestilte 24/1, men lamperne blev først afsendt 26/1.
Modtaget med PostNord den 27/1. Synes det er mærkeligt de ikke sender dagen før når jeg får besked via app at varen er klar til afsendelse 25/1 kl. 13.35.

Fragten er dyr (79 kr.) og underligt når jeg kan købe fragten som privatperson til 60-80 kr. for den samme pakke.

Når det er sagt så købte jeg et par lamper til en fornuftig pris.

= 4 stjerner der svarer til god behandling og lidt irritation.
Jo
Joan
Da jeg manglede nogle lampeskærme til min lampe skrev jeg til Lys-lamper. Der var svar inden for 24 timer. Lys-lamper havde skærmene og for at lette processen, lagde Lys-Lamper lampeskærmene op i deres webshop, så jeg nemt og hurtige kunne bestille dem. Prisen var også super :)
Alle produkter fra Lamper