Om Proshop
Proshop a/s er stiftet af Poul Thyregod og 3 partnere i 1995. Proshop a/s startede som en detailbutik indenfor multimedia-produkter og andre IT-relaterede ting.

I 1996 lancerede Proshop a/s, som én af de første i Danmark, en webshop, og i 2005 lukkede den fysiske butik og Proshop a/s gik 100 % online.

I 1999 købte Poul Thyregod de andre partnere ud og blev eneejer af Proshop a/s.

Proshop a/s har i dag webshops i 7 lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tyskland og Østrig. Vores sortiment tæller over 200.000 forskellige varer indenfor en bred vifte af produktkategorier.
Navn: Proshop
Adresse: Slet Møllevej 17, 8270 Højbjerg
Telefon: +45 70 20 50 80
E-mail: [email protected]
CVR-nummer: 18966239
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Klarna Mastercard MobilePay PayPal Visa
Leveringsmuligheder: Postnord
Anmeldelser af Proshop
Baseret på 30.240 anmeldelser
4.46
5
23559
4
2543
3
921
2
976
1
2241
Dorte Prangley
Fra bestilling til modtagelse - alt fungerede perfekt.
Palmerston41
Alt er gået til min fiulde tilfredshed.
Michael Barnewitz
ACER tablet A500.
Blev afsendt næste morgen og virker rigtig godt.
Kim Raufort
Proshop.dk kører go stil og overholder deres aftaler.

Bestilte en Boxee Box og ville kun have den hvis de kunne afsende idag. Det gjorde de så og den blev modtaget dagen efter!

Thumbs up ^
Endre Lidal
God service, gode priser. Jeg har bestilt meget fra denne butik og har kun haft gode erfaringer. Jeg har kun haft 1 RMA, og fik erstattet min vare med en ny, det tog lidt tid, men det kan skyldes ferieafvikling.
Jack Vikman
Dejlig at handle på en hjemme side hvor man kan se hvad man køber, gode billeder og fine tekniske data.
Meget meget hurtig forsendelse, bestilte sent om aftenen og næste morgen var der et postbud der ringede på, (alt for tidligt).

Det er ikke sidste gang jeg handler der, det er helt sikkert.

Godt gået Proshop.
Per Rose
Fin levering, varen i henhold til det lovede
Tbl
For anden gang i træk kiksede same day levering:
Første gang var varen ikke engang blevet plukket på lageret, da jeg morgenen efter ringede og annullerede ordren.

Denne gang forsøgte tre forskellige medarbejdere først at tørre den af på GLS. Jeg måtte derefter selv finde ud af at pakken slet ikke var nået frem til GLS og derfor ikke havde forladt proshop.dk's lager. Da jeg ville annullere ordren (som jeg gjorde første gang, de ikke kunne overholde same day levering), kunne det ikke lade sig gøre at fjerne pakken fra det bur, der stod i proshop.dk's lager og ventede på afhentning - dagen efter leveringen skulle have været foretaget. Derfor måtte jeg vente på at GLS hentede pakken hos proshop.dk og kom op til mig (fredag aften, selvom jeg havde betalt for torsdag aften), så jeg kunne afvise den og vente på, at pakken kom tilbage til proshop.dk så jeg kunne få krediteret min ordre. Først i dag - 12 dage efter at pakken oprindeligt skulle have været leveret - fik jeg proshop.dk til at give mig pengene tilbage (pakken er åbenbart ikke kommet tilbage endnu).

Een gang er et uheld, to gange i træk er sgu sjusk. I den forbindelse er jeg iskold i min arktiske popo overfor, hvor mange positive bedømmelser proshop.dk har: Jeg har handlet der (eller rettere forsøgt at handle der) for sidste gang.
Torben Sandholdt
Super billige TV-ophæng og ingen problemer.

Kan varmt anbefales. Mange tak.
Charlotte
Har efterhånden købt en del produkter i husstanden hos proshop, og det har bare altid fungeret perfekt.
Ulrich Plaschke
Jeg har købt en Xbox 360 og købet forløb helt efter bogen. Selve pakken var kun tyndt indpakket og det er den eneste grund til de ikke får 5 stjerner. Ellers kan de varmt anbefales.
Nicklas
Er nu 5 gang jeg bestiller fra Proshop/SHG. og er endu engang positivt overrasket. Får varene i til tiden og uden problemer. Så kun positivt herfra.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.