Sol De Janeiro Glowmotions Copacabana Bronze 75 ml

(0810912031388)
På lager
Tilbud Spar 18,90 DKK
189,00 DKK 170,10 DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: BEAUTYCOS
Mærke: Sol De Janeiro
Betalingsmuligheder: American Express Dankort Mastercard MobilePay PayPal Viabill Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring DAO GLS Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Lignende produkter
Anbefalinger til dig

Anmeldelser

Læs mere
Tina
Jeg handler altid mit hår gejl hos Beautycos, der får men det hele til gode priser, og både betjeningen og leveringen er i top...
Jeanette
Fandt hvad jeg skulle bruge i 750 ml som er ligeså billig som 350 ml i butikkerne . bestilte varerne søndag fik dem tirsdag. kan absolut anbefale denne butik.
Jane.
Jeg køber fast min balsam herinde. Jeg har på et tidspunkt fået en prøve på an balsam, som jeg så måtte eje derefter. Jeg fandt den så på denne hjemmeside, hvor jeg nu fast køber den til lav pris
Lene Andersen
Kontaktede Beautycos sidst på eftermiddagen i går mandag - jeg havde købt en Redken conditioner på Outlet Messen i Herning i foråret. Men der var shampoo i flasken.... Ringede og talte med Christian - han vil gerne have flasken retur, for at kunne løse mysteriet. Det blev aftalt, at jeg afleverer den på næste messe i oktober. Han tilbød at få lageret til at sende en ny - jeg skulle bare maile min adresse. Sendte en mail med min privatadresse og adressen på mit job. 10 minutter efter kom der en mail retur, conditioner pakket og afsendt!!! I dag tirsdag modtog jeg med morgenposten på mit job en lækker ny conditioner.
Aldrig har jeg oplevet så fantastisk en service - det burde næsten ikke kunne lade sig gøre at løse det så hurtigt. Helt igennem fantastisk.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.