Super Mario Fun Facts Bordskåner

(5055964767877)
På lager
59,00 DKK

Produktbeskrivelse

Beskyt husstandens borde og overflader med ikoniske Super Mario Fun Facts bordskånere! Med disse bordskånere lærer du desuden helt unødvendige (og på sin vis ekstremt sjove) fakta om Super Mario-spil. Pakken indeholder 20 bordskånere.
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Coolstuff
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring GLS
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Sven Kruse Andersen
Købte en dias scanner, levering foregik hurtigt og var OK.
Reklamerede over scanneren der er nærmest ubrugelig. Og benyttede mig derfor af retur retten.
Sendte varen retur og kan se de har modtaget det den 9/12 via track and trace. Har INTET hørt fra coolstuff, heller ikke en bekræftigelse af at de har modtaget varen.
Mikael
Bestilling og levering gik som det skulle - alt leveret. Havde bestilt en Magic 8-ball og en dvd-pejs. 8-ball'en var i stykker, så jeg fik blot væske udover mig, da jeg rystede den (hvilket man jo skal med en 8-ball) - et styk hvis trøje med blå pletter fra 8-ball'en... ok... defekt, så den skal bare byttes. Derefter smed jeg DVD'en med min nye pejs på afspilleren og den er så i et nærmet udgået 4:3 format og ikke 16:9 som kunne forventes. Intet af dette stod på hjemmesiden eller på selve dvd'en og lidt skuffende, når jeg (som de fleste andre efterhånden) har et 16:9 tv.

Skrev til kundeservice og fik svar tilbage, at bolden blot indeholdte farvet vand og fik ikke noget svar på, om det kan gå af i vask. Jeg fik også bekæftet, at jeg kunne få byttet 8-ball'en, hvilket jo er ok. DVD'en kunne ikke returneres, da den var åbnet, hvilket jo var nødvendigt for at finde ud af, at den var i et gammelt format (4:3). Derudover fandt jeg ud af, at det er en svensk virksomhed, hvorfor det vil koste varenes pris at returnere dem. Dette kunne jeg selvfølgelig have fundet ud af på deres hjemmeside, men tænkte ikke over det, da siden var på dansk og på et dansk domæne.

Jeg har smidt deres produkter i skraldespanden og fundet et andet sted at købe sjove ting på nettet - der ligger i Danmark!!
Wint
Rigtig god beskrivelse af produkter, ikke mindst i forhold til Gadgets.dk
Oveni perfekt service. Nogle varer måske lidt for dyre i forhold til konkurrenter...
Rebecca B
Købte en julegave i sidste øjeblik, og modtog pakken dagen efter! Desværre viste det sig at varen var defekt, men med en kort og hurtig korrespondance med kundeservice, fik jeg pengene retur. De har virkelig oppet sig, og jeg glæder mig til at handle en af deres sjove gadgets igen!

Populære kategorier fra Coolstuff

Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.