Superlux HD-660 PRO - 32 Ohms Hovedtelefon

På lager
315,00 DKK

Produktbeskrivelse

Superlux HD-660 pro er ikke blot yderst stilfulde med deres minimalistiske design, der er samtidig super komfortabel og har en professionel kvalitetslyd, så du kan finpudse din postproduktion lyd, eller bare have knivskarp streaming.
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Music2you
Mærke: Superlux
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: covid19 udsolgt, forventes p㥠lager igen i lã¸bet af juni.
Levering: GLS Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
E. F.
Hurtig service og levering
John Lysberg
bestilte en guitar i butikken og fik af vide, der ville gå en lille uge. ringede til dem efter en uges tid og rykkede for guitaren. men de havde muligvis glemt at tage forbehold for sommerferie hos deres leverandør. nå men den dukkede da, op til næste aftalte leverings dato, så det er, da til at leve med :-) ellers en nydelig forretning med, et pænt udvalg. og ja, høflig betjening :-)
Mathias Østergaard Antonsen
Service helt i top. Handler altid hos Music2You ligegyldigt om det er pro grej eller en guitar hjem til jeg skal have.
Servicen er altid i højsædet og det sætter jeg rigtig høj pris på.
Kenneth A:
Jeg har handlet med Music2You.dk i flere år, både erhvervsmæssigt og privat. Firmaet og deres ansatte har altid fremstået særdeles kompetente og har flere gange strakt sig langt for at imødekomme mine ønsker ift. grej og instrumenter. Jeg nyder også meget, at firmaet har en fysisk butik, hvor jeg lige kan smutte forbi, når jeg står og mangler noget! Så klart de allerbedste anbefalinger herfra / Kenneth
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.