The Organic Pharmacy Neroli Shower Gel 200 ml

På lager 5060063491646
Tilbud Spar 29.- DKK
289.- DKK 260.- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Shop: BEAUTYCOS
Mærke: The Organic Pharmacy
Betalingsmuligheder: American Express Dankort Mastercard MobilePay PayPal Viabill Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring DAO GLS Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Ch
Christina Krarup Baunsgaard
Super hjemmeside.
Mange lækre produkter.
Jeg bestilte mine produkter igår 3/3-14 og har lige modtaget dem. Det er da gennemført.
Kan klart anbefales til alle og jeg er hermed kunde hos dem :-)
Vi
Vicki Neckling
Det var dagen efter 😊😊😊😊😊
Søren Rosenkrantz Riber
Overskuelig hjemmeside, billigt, hurtig ekspedition og levering. Perfekt!
Le
Lene Andersen
Kontaktede Beautycos sidst på eftermiddagen i går mandag - jeg havde købt en Redken conditioner på Outlet Messen i Herning i foråret. Men der var shampoo i flasken.... Ringede og talte med Christian - han vil gerne have flasken retur, for at kunne løse mysteriet. Det blev aftalt, at jeg afleverer den på næste messe i oktober. Han tilbød at få lageret til at sende en ny - jeg skulle bare maile min adresse. Sendte en mail med min privatadresse og adressen på mit job. 10 minutter efter kom der en mail retur, conditioner pakket og afsendt!!! I dag tirsdag modtog jeg med morgenposten på mit job en lækker ny conditioner.
Aldrig har jeg oplevet så fantastisk en service - det burde næsten ikke kunne lade sig gøre at løse det så hurtigt. Helt igennem fantastisk.
Je
Jeanette
Fandt hvad jeg skulle bruge i 750 ml som er ligeså billig som 350 ml i butikkerne . bestilte varerne søndag fik dem tirsdag. kan absolut anbefale denne butik.
Re
Regitze Marie Kofod
Jeg har købt hos Beautycos flere gange og køber stort set kun mine hårprodukter der!
Det kan varmt anbefales, de har hurtig og korrekt levering, et kæmpe udvalg af lækre produkter til rigtig gode priser!!
Kun de varmeste anbefalinger fra mig :-)
Ja
Jane.
Jeg køber fast min balsam herinde. Jeg har på et tidspunkt fået en prøve på an balsam, som jeg så måtte eje derefter. Jeg fandt den så på denne hjemmeside, hvor jeg nu fast køber den til lav pris
Je
Jeppe Donslund
Jeg fik mine produkter som bestilt, men i stedet for at leveret til Postbutikken i SuperBrugsen som jeg valgte, skulle jeg afhente mine varer i Fakta. Hvorfor så give mig et valg?
Ma
Marie Johansen
Jeg har bestilt over der på et tidspunkt hvor der var et mega godt tilbud, og da jeg åbenbart ikke havde nok penge på mit kort, så ringede jeg dem op og sagde jeg ikke forstod det for jeg havde lige overført 800 til det. Kvinden i Tlf var rigtig rigtig flink! Og hun hjalp mig og hun ringede endda ind til dem der gør det der sikkerheds noget når man bestiller over net istedet for at jeg selv skulle gøre det. Hun ladet mig stadig købe tilbudet selvom jeg ikke nåede købe det imens det var tilbud pga. De problemer med mit kort, så ladet hun mig stadig benytte tilbudet efter 1 eller var det 2 dage efter det var stoppet det tilbud. Jeg fik så bestilt varene hjem, og det gik som smurt og hun spurgte endda om jeg havde modtaget dem og sagde hun håbede jeg blev glad for dem. Jeg har købt fast derinde fra i lidt over to år, og fået det anbefalet fra min frisør. Det er super godt service og nogen rigtig flinke medarbejdere!!! Vil anbefale beautycos til ENHVER! :)
Ti
Tina
Jeg handler altid mit hår gejl hos Beautycos, der får men det hele til gode priser, og både betjeningen og leveringen er i top...
Ja
Jannie Ejgod Staunstrup
Ingen problemer i handlen - gode tilbud, skønne varer og dag-til-dag levering. Sådan skal det bare gøres :-)
An
Anders H
Priserne er lave og varerne bliver leveret lynhurtigt.
Hurtig og god kommunikation omkring levering.