Tor på ski

Ikke på lager 9788762523944
Modtag notifikation

Vi sender dig en e-mail så snart produktet bliver tilgængelig for bestilling

Produktbeskrivelse

Tor skal på ski. "Tor, nu er vi her. Tør du?" "Øhh, ja da!"

LET-tal: 8

 

Fil størrelse: 10038 KB
Shop: Saxo
Mærke: Helle Dyhr Fauerholdt
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Ra
Rasmus Nielsen
Jeg har handlet masser af gange med Saxo, både studiebøger og "fritidslitteratur" og har aldrig oplevet problemer.

I denne uge løb jeg dog ind i mit første problem, da jeg modtog en bog, som var blevet beskadiget under forsendelsen. Her var der ingen problemer og jeg modtog et nyt eksemplar af bogen hurtigt efter min reklamation.
Ma
Maja
Leveringstiderne passer med det der angives ved bestilling! Bøgerne er pakket godt ind så de ikke tager skader!
Ma
Mark Vesterskov
Lad os tage den fra en ende af:

D. 24 bestiller jeg to bøger på Saxo.com, får ordrebekræftelse og alt er fine and dandy - levering: 1-3 hverdage.

D. 28 er der intet sket og jeg kontakter dem derfor: "Bøgerne er modtaget på vores lager her til morgen, så de bliver sendt i dag!" - super!

D. 31. tjekker jeg så ordrestatus og der er intet afsendt. Jeg kontakter dem derfor igen, og får at vide at de bliver sendt så hurtigt som muligt men de har lidt tralvt. Der vil højst gå et par dage.

Om morgenen 3. får jeg ENDELIG besked på at mine bøger er afsendt. Jubel og glæde her, og glæden vil ingen ende tage da posten faktisk kommer med bøgerne dagen efter... indtil jeg åbner pakken naturligvis.

Der ligger nemlig to bøger - men det er to ENS bøger. Kort tid efter jeg har åbnet pakken (og mens jeg hænger i telefonkø hos dem) modtager jeg en mail fra Saxo, om at der er sket en fejl på deres pakkeri, og min ordre er en af dem der er berørt. De har simpelthen fået pakket 2 ens bøger i 131 ordrer..

Jeg får fat i en sød pige inde hos Saxo, som sender mig en returlabel til den bog der er sendt forkert, så jeg får æren af at løbe på posthuset for at rette deres fejl. Jubiiyaiy. Samtidig foreslår hun at jeg annulerer den bog jeg ikke har modtaget da deres nye pakkeri (der er grunden til hele miseren) simpelthen sejler rundt, og hun derfor ikke med god samvittighed kan sige at jeg skal vente til jeg modtager bogen for der vil formentlig gå længe..meget længe. Jeg får derfor refunderet pengene (hvilket går dejlig stærkt, kudos for det!), og render istedet ned i byen og køber den manglende bog, hvilket jeg godt kan se jeg skulle have gjort i første omgang!

Den eneste grund til de ikke får én stjerne er fordi at pigebarnet jeg talte med var sød, og de var tilnærmelsesvis på forkant med problemet ved at sende en mail..
Li
Line
Bestilte en enkelt bog fra SAXO.com d. 18/8-09. Der stod ikke leveringstid på, men at den skulle trykkes fra forlaget først. Jeg venter og venter og d. 7/9-09 skrev jeg en mail og spurgte om de havde en ide om hvornår den evt. kunne komme og vupti et par timer efter fik jeg en sms med at bogen var på vej og i dag d. 8/9-09 kom bogen så.

Lidt lang ventetid, men så længe bogen kommer og det er den rigtige - så er det vel okay. Derfor 4 stjerner.

Dog vil jeg påpege (måske mest til PostDanmark) at det IKKE er okay at sætte pakken udenfor døren når man bor i en opgang hvor alle har adgang - specielt når det ikke er aftalt.
Cl
Claus K. Pedersen
Alt gik som det skulle.
Jørn Alfastsen
.Den 10/9 trækker saxo beløb fra min bank, samtidig med at de sender data til Post Danmark om at der vil ankomme vare.
Nu den 15/9 har Post Danmark stadig ikke modtaget varerne.

Det må være svindel at trække beløbet fra banken uden at aflevere varerne til Post Danmark
St
Steffan
Bestilte 2 bøger hvoraf den ene var udgået, skulle derfor kun betale for en, så under navnet: oles bøger og papir har de reseveret saldoen for de 2 bøger på min konto, mens de under navnet saxocom har trukket for den ene bog jeg modtog, og de har endnu ikke ophævet den reservation lavet under det andet navn, selvom jeg har haft telefonisk kontakt til dem, og fik at vide at de ville faxe banken omgående, banken har ikke modtaget faxen på nuværende tidspunkt, så jeg venter spændt på at se hva der sker..... Sidste gang jeg handler hos dem ihvertfald
Li
Line
Aldrig haft problemer med levering eller vare derikke var i orden og har ellers købt mange ganeg hsgode gamle saxo. Kan klart anbefales.
Ka
Kafl
Alt går efter bogen! Varen kommer til tiden og er forsvarligt leveret. Priserne er bestemt også blandt nogle af de bedre.
Ja
Jane
Har aldrig oplevet problemer med Saxo i forhold til levering eller andet. De holder, hvad de lover.
Pe
Peter Holst
Rigtig godt firma, kan varmt anbefales

Husk hvis du er studerende er der mulighed for at få studierabat, som jeg har udnyttet meget...!
Te
Terkel
Har handlet på Saxo.com 2 gange nu.. begge gange er varene kommet til den aftalte tid, så det kan jo ikke blive meget bedre. Dog ærger jeg mig lidt over at jeg senere så min bog til næsten halv pris et andet sted (europæisk webside)..

Alle produkter fra Saxo