Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Robotstøvsuger - Hvid

På lager 6934177713361
1 448,- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Dansk premiere på næste generation af verdens billigste robotstøvsuger! Xiaomis Mi Robot Vacuum Mop er udstyret med masser af gode funktioner og både støvsuger og mopper dine gulve. Den styres nemt igennem Mi Home-appen fra din telefon så at du kan planlægge, skemalægge og følge din rengøring, hvor end du er! Mopper og støvsuger Oplader selv automatisk Understøtter Google Assistance og Alexa Elektrisk styret vandtank Kraftig sugekraft (2500 Pa) Styres nemt i Mi Home-appen Det bliver svært at finde en billigere robotstøvsuger end nye Mi Robot Vacuum Mop! At den også er udstyret med moppefunktion er ikke andet end utroligt. Den har en 600 ml støvbeholder, smart ny stærk motor med højt sugeformat og har en elektronisk justerbar vandtildeling ved moppevask. Når der er behov, oplader den sig selv og styres nemt igennem en app i telefonen, uanset hvor du befinder dig! Moppevask er den nye standard Nyere robotstøvsugere mopper også dine gulve. Mi Robot Vacuum Mop har en stor vandtank på 200 ml hvilket kan måle sig med de absolutte bedste robotstøvsugere på markedet. Vandtildelingen justeres desuden elektronisk, hvilket gør at den altid mopper dit gulv jævnt. Mi Robot Vacuum Mop gør altså alt for at du kan fokusere på sjovere ting! Imponerende sugekraft Den nye japanske NIDEC-motor er ekstrem stærk og effektiv. Den har en sugeformat på 2500Pa, hvilket er kraftigere end mange andre førsteklasses støvsugere på markedet og kan køres i fire forskellige niveauer afhængig af hvordan dit hjem ser ud. Helt selvkørende! Det store Litiumbatteri på 3200mAh kan rengøre rum på op imod 120 kvadratmeter på en opladning. Når Mi Robot Vacuum Mop er nede på 15% batteriniveau, kører den selv hen til opladerstationen for hurtig opladning. Den er altså helt selvkørende så du kan gøre rent uden at være hjemme, uanset hvor store rum du skal have gjort rent! Kompatibel med Google Assistant og Alexa Ved hjælp af din Mi Home-app kan du følge og planlægge din rengøring i aktuel tid. Du kan kortlægge hvordan og hvor du ønsker der skal gøres rent, skemalægge rengøring og have fuld kontrol over forstyrrelser uanset hvor du er. Den er også kompatibel med andre hjælpemidler som Google Assistance og Alexa og understøtter også stemmestyring.
Shop: Skousen
Mærke: Xiaomi
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Tilbud fra andre butikker
Butik Pris
Elgiganten 1 419,- DKK Se i butik
whiteaway 1 448,- DKK Se i butik
RobotEksperten 1 729,- DKK Se i butik
Proshop 1 803,- DKK Se i butik
Necesario 2 399,- DKK Se i butik

Anmeldelser

Læs mere
Kh
Kh
Bestilte en vare mandag kl 18.15 fik en opringning tirsdag kl 08.30 at varen var klar til afhentning
det kan ikke gøres hurtigere.
Na
Navn
Jeg købte en tumbler på nettet, og fik den leveret efter selvvalgt tidspunkt.
Altid god behandling hos Skousen
Mi
Michael Esmann
En emhætte, til vores nye køkken
Ka
Karl Jøkladal
Skouse er helt ok bare prisen var den samme på færøerne;
In
Inger-Lise Hansen
El-tandbørste bestilt den 29. 9. 2010, men er endnu den 14.10.2010 ikke ankommet til butikken på Amager, så jeg har lidt svært ved at give karater. Information fra butikken har været fin.
Gp
Gp
super service, hurtig ekspedition, fremragende pris :o)) - en aldeles glimrende oplevelse !!
Ch
Christina
Nej, kære Skousen - jeg har ikke fået leveret min mikroovn endnu. Jeres levering kom jo ikke alligevel, og I har endnu ikke kunnet finde ud af at få leveret den. Ham der skulle ringe til mig med en status, ringede heller aldrig, så jeg synes jeres service er noget værre bras.
Bv
Bvh
Ordre accepteret hos Skousen den 2. september - varen modtaget den 23. september efter flere rykkere.
Der handler jeg aldrig mere.
Kn
Knud Hedemark
Jeg er utilfreds med at
i skriver på jeres hjemmeside, at det er Skjern afd. der er afhentnings sted. Efter at have ventet i over en uge og end da har modtaget en email om hvordan jeg er tilfreds med handlen. Efter at jeg er blevet anvist til 3 forskellige afd, for at finde hvor ovnen var, blev jeg endelig anvist til Herning afd, som straks gav mig en 100% service, og sendte den næste dag
Pe
Per K. M.
***** jeg købte en vaskemaskine AEG over nettet, der blve ringet til mig få timer efter,og det blev aftalt at de kom dagen efter
alt forløb glat og efter mine forventninger
Hl
Hl
Jeg har købt et køleskab hos Skousen i Hvidovre
og er tilfreds med salg og levering. 5 stjerner
Mh
Mh
Købte køl/fryseskab. Bestilte over Skousens hjemmeside, og aftale levering med den lokale Skousen på Nørrebro. Blev leveret som aftalt og fragtmanden satte skabet på plads.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.