Melitta Excellent Grande 3.0 Kaffemaskine - sort

(4006508207596)
På lager
Tilbud Spar 150,95 DKK
699,95 DKK 549,00 DKK

Produktbeskrivelse

Stabil kaffemaskine man kan regne med. Den brygger op til 12 kopper af gangen. Den har 2 varmelegemer og autosluk efter 40 minutter. Kaffemaskinen har en bryggetemperatur på 96ºC og en færdig kaffetemperatur på 86ºC.
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Shop: Hvidevare Shoppen
Mærke: Melitta
Certificeringer: E-mærket
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Viabill Visa
Leveringstid: 1-3 dage
Levering: Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Tilbud fra andre butikker
Butik Pris
Proshop 493,00 DKK Se i butik
KitchenOne 600,00 DKK Se i butik
Elgiganten 649,00 DKK Se i butik
Kop & Kande 889,95 DKK Se i butik

Anmeldelser

Læs mere
Jonna
Har nu modtaget min nye fryser og den virker perfekt. På hjemmesiden blev der lovet levering 1-3 dage. Leveringsdatoen blevet lavet om af et par gange så der gik faktisk 12 dage. Betalingen blev trukket på vores konto flere dage inden den blev leveret!
Rikke Christina Møller Provst
Rigtig god og hurtig handel. Dog gik min vaskemaskine i stykker ( hvilket hvidevareshoppen ikke kan gøre for), men fik maskinen ombyttet, og ny leveret dagen efter. Hurtigere end hvis man havde handlet i en lokal butik.
Dejligt med sådanne oplevelser her på nettet.
Hans Jørgen Assertoft
Bestilte opvaskem. vaskem. og tørretumbler via nettet men det var ikke muligt at bestille samleplade til vaskesøjle hvorfor jeg ringede til kundeservice - intet problem; den blev skaffet og leveret med; til aftalt tid - helt igennem en god handel og tilmed billig.
Ot
Bestilte fryser via Hvidevareshoppen og blev allerede dagen efter kontaktet angående leveringstidspkt. - der fandt sted få dage senere. Eneste minus var at vi ikke som lovet blev ringet op en time inden levering.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.