Annali Urtepotteskjuler 14,5 x 21,5 cm

Ikke på lager
Modtag notifikation

Vi sender dig en e-mail så snart produktet bliver tilgængelig for bestilling

Produktbeskrivelse

Urtepotteskjuler, er ikke 100% vandtæt . - Okkerfarvet stentøj og med bobler
Shop: ILVA
Mærke: ILVA
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa
Leveringstid: Se detaljer på website
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?

Anmeldelser

Læs mere
Er
Erik Strandsbjerg
Som nu forhenværende kunde hos Ilva vil jeg lige give et par erfaringer videre:

Forvent ikke levering til den aftalte dato, hvilket jo også er et kendetegn for firmaet. Dog skal det nævnes, at Ilva idag per brev gør venligt opmærksom på, når varen ikke levres til tiden. Dette er en klar forbedring.
Forvent ligeledes heller ikke, at varen leveres på det aftalte tidspunkt. Til gengæld vil du heller ikke blive forstyret af orientering af hvorfor og hvad der gik galt.
Til gengæld blev der ydet en stor ihærdighed på at undsige sig de fejl, der var omkring produktet. Herunder manglende dele.
Ilva har nogen yderst flotte butikker, men jeg ville nu have værdsat ikke at skulle tilbringe så meget tid ved deres kundeskranke.
Godt jeg bor tæt ved..
Ru
Rune Alleslev
Gode møbler til prisen og stort udvalg. Når/hvis der mangler skruer eller dele sender de uden at brokke sig.
Ri
Rikke
ikke så meget fleksibilitet. prøvede at købe nogle puder men da de hørte med nogle stole ville de ikke sælge dem til mig.
Deres priser er i overkanten.
Men ellers god service og super godt med et gavekort for hver 5000 kr. man bruger. det gør at man har lyst til at vælge dem igen. Hvis de ikke havde dette, ville prisen igen være afgørende for at man ville overveje et andet møbelhus.
Su
Susanne
pris og møbler hænger fint sammen
Pe
Pernille
God service, fornuftige priser, godt udvalg.
Bi
Bitten Bech
Vi har gennem tiderne købt rigtig mange ting fra ILVA: stole, borde, sofaer og pynteting - for blot at vælge nogle forbrugsting. Især bordene har været rigig flotte og tidsvarende. Ilva udstiller møblerne flot og indbydende. Ønsker man kvalitet, så er det her man skal købe møbler. Ilva ligger også godt placeret i forhold til en motorvej. Vores nærmeste ILVA ligger således kun godt 20 km fra hvor vi bor - det er da nemt!
St
Stanfeld
Bredt kvalitets udvalg
In
Inge
Fede møbler til alle i huset.
Je
Jesper
Godt udvalg dog lidt dyrt. Men alt i alt god service og flinke arbejdere :)
Ol
Ole Bøglund
Købte et tæppe hos Ilva i Kolding, da jeg hentede tæppet i vare udleveringen tilbød ekspedienten at bære tæppet ud i bilen. Vi var imidlertid ikke helt tilfreds med farven som ikke stemte helt overens med reklamen, og efter en uge besluttede vi at se om vi kunne få pengene tilbage - eller et tilgodebevis. Der var ingen problemer, jeg fik pengene tilbage, - de blev kørt ind på visa kortet - og pengene var på kontoen samme dag. Super behandling.
Ma
Martin Madsen
dejlig møbler til gode priser
Th
Thomas Dyrbye-Petersen
Deres møbler er af god kvalitet