Ariete 2718 Robot Robotstøvsuger - Hvid

På lager 8003705120037
1 999,- DKK
Shop her

Vi skal gøre dig opmærksom på, at ovenstående ovenstående er reklame. Der kan være afvigelser i priser og andre informationer.

Produktbeskrivelse

Ariete 2718/31 robot 0,5 liter beholder Turbo spot LCD display Returnerer til laderen 2 sidebørster Hepa filter Lithium batteri 2 timers køretid 4 timers ladetid Hvid
Shop: whiteaway
Mærke: Ariete
Betalingsmuligheder: Dankort Mastercard MobilePay Visa American Express JCB
Leveringstid: Se detaljer på website
Levering: Bring Postnord
Har du brug for lidt ekstra penge til shopping?
Tilbud fra andre butikker
Butik Pris
Skousen 1 999,- DKK Se i butik

Anmeldelser

Læs mere
Mi
Michael Lunde
Whiteaway fungere fint og burde have 5 stjerne, men deres elendige og total fleksible transportfirma med dårlig dansk talende chauffør som også havde en fuldstændig ugidelig indstilling kan kun få 1-stjerne. Så gns. giver 3 stjerne, jeg vil klart anbefale en anden transportør.
Ki
Kiarra
Overskuelig hjemmeside og gode priser, samt hurtig levering. At Bring så mister pakken midlertidigt er en anden sag, men WhiteAway's hurtige respons og erstatningsvare sendt råder bod på det.

God telefonisk service ligeså, hvor jeg som kunde følte mig taget godt af lige fra starten i forløbet.

Fire stjerner - da jeg på det kraftigste vil opfordre til, at det revurderes, hvilket fragtfirma der bruges. Jeg har kun dårlige erfaringer med Bring.

Stor ros til Casper Brøndum Veile - Delivery Specialist - der tog sig af min sag :)
An
Angela Sky
De truer folk, især hvis de ikke er dansker

så hvis du køber noget der som ikke er i orden fra starten lave de det ikke i sær hvis du er en udlandsk familie.
send de bare en teknikker ud der fylder jer med .... og efter skal i betaler for at blive flyd med .... og det i har købet er i nu ikke lavet

jeg fraråder alle udlændinge at købe noget her ud fra min oplevelser med dem
Fl
Flemming Westervang
Havde faktisk en god oplevelse med rådgivning og køb - men levering kan de tydeligvis ikke finde ud af! Jeg havde bestilt levering mellem 07:00-12:00 og efter flere henvendelser til deres "kundeservice" hvor de mente jeg selv skulle ringe til fragtfirmaet... og nej - jeg har handlet med WhiteAway, så det må været dem som tager dialogen med deres underleverandører kom varen kl. 15:02. Så ialt 8 timer og 3 timer forsinket UDEN et eneste opkald fra WriteAway.
Kl
Klaus Riskaer Pedersen
Attituder hos chauffør er meget dårlig oplevelse

Chauffør smider to maskiner på 2 europaller så de blokerer vores hoveddør. Da jeg beder ham flytte dem to meter nægter han. Jeg siger at den form for levering ikke er acceptabel, hvorefter han læsser pakker på bilen og kører. Så kan jeg og hans kunde - WhiteAway og Skousen - så rydde op i det. Med næsten daglige leveringer er dette det værste jeg har set. Synes også det falder tilbage på WhiteAway og Skousen der åbenbart presser dette så det ikke virker for slutkunden. Find nogle der ikke bruger dette firma. Ordre nr.: 11075747
La
Lasse
Fik dårlig service, og det skrev jeg til dem om.

Jeg har siden intet hørt fra kundeservice...
An
Anders Olesen
Kæmpe stor ros til Sille fra WhiteAway. Vores gamle opvasker tog eget liv i køkkenet en mandag formiddag i ferien, og vi skulle akut ha’ en ny! Vi bestilte den første og bedste vi fandt - heldigvis fangede Sille den inden den blev sendt afsted, og rådede os til ikke vælge en med plastik sider indvendigt. Der er flere sider og tilføjelser i denne sag - summa summarum, fantastisk service, lynhurtig levering. Tak for en god handel! :-)
C.
C.r. Clausen
Bevidst vildledende markedsføring.

De solgte os en opvaskemaskine og et kølefryseskab. I mellemtiden har de forsøgt at få os til at købe et andet end det vi havde valgt og 4 gange har de ik ku levere den vare der havde fået os til at handle hos Whiteaway. Vi har bestemt os for at holde fast i mærke og model. Fordi de allerede ikke ku levere de første par gange bad vi om bekræftelse på om det så kom denne gang, fik vi st vide det gjorde det samt et “håber det er værd at vente på når nu i ikke er interesseret i alternativer”. 3 gang var her den 17/10. Vi har ventet måneder. Men det kom sørme ikke. Så er det simpelthen et helt bevidst valg fra Whiteaways side at sælge ting de ikke kan skaffe for så at prøve at presse os til at købe noget de har. Det er simpelthen så særlig dårlig stil. Opvaskemaskinen vi bestilte blev også lavet om inden den kom naturligvis til en dyrere og bedre model. Og med senere levering.

Gad vide hvor mange andre end os der forventes at lave om i ordrerne efter man har bestilt en vare. Det en helt vildt mærkelig oplevelse. Vi ender måske med at få helt forskellige mærker hvidevarer selvom vi gik efter ens mærker fordi når de har leveret den ene vare kan de ikke levere den anden. Selvom de har lovet nu kom den for 3 gang...... (nej vi har ikke lyst til et alternativ). Og i har jo allerede leveret os en opvaskemaskine (den blev også lavet om til en anden dyrere model) som vi jo har installeret under forudsætning at vi ku få det matchende køleskab. Så i har jo egentligt stillet os noget i sigte lidt bevidst ved begge handler som nu ik kan lade sig gøre. For hvad hjælper et løfte om gratis indbæring når varen slet ik ser ud til at eksistere.
Be
Bente
Jeg skulle købe en opvaskemaskine. Blev lovet, at de ville ringe, hvis der kom ændringer i levering. Jeg ventede forgæves en hel dag. Da jeg ringede fik jeg at vide, at der desværre var 3-4 ugers levering. Men jeg kunne købe en anden (lidt dyrere maskine) til levering næste dag. Den kom dog ikke, og jeg måtte igen selv ringe og spørge til levering. Så var der pludselig 2 ugers levering på denne. Så min bestilling blev annulleret.
Når først der er en aftale, er der ingen service.
Bi
Birger Larsen
OK priser, acceptabel levering.
Jo
Johan 504
Købte en terrassevarmer som var defekt ved modtagelsen. Reklamations- og returneringsprocedurerne virker omstændelige og bureaukratiske. Jeg havde en "god-dag-mand-økseskaft" dialog med en supporter. Det virkede mest af alt som om de ikke havde læst min beskrivelse som jeg uploadede via deres hjemmeside. Og nu skal jeg selv betale for at sende den defekte vare retur.
Ga
Gabriela Adams
Fik leveret en vaskemaskine igår som blev monteret af en af whiteaways montører, under bruseafdelingen. Maskinen blev ikke testet af montøren og da jeg tester den idag kan den tage vand ind og spytte vand ud og går istå med en E02 besked HVER gang under samtlige vaskeprogrammer.
Kedeligt at få leveret en vaskemaskine fyldt med fejl som ikke kan vaske tøjet.
Whiteaways løsning er at sende en montør ud og reperere en nyleveret maskine med fejl hvilket er uacceptabelt.
Jeg vil have byttet den vaskemaskine I har leveret som ikke virker med en der kan vaske tøjet uden at jeg skal betale yderligere 1000 kr oveni og få 1000 kr mindre udbetalt end jeg har betalt for den maskine I har leveret, som IKKE virker og ikke vasker tøjet !!!

Dernæst var vaskemaskinen der blev leveret ikke pakket ind da den blev leveret. Det lignede en udstillingsmodel man bare har leveret.
Pristilbud nyhedsbrev

Tilmeld dig Pristilbud nyhedsbrev og hold dig opdateret med de nyeste trends, modetips og gode tilbud.